Witold Kepinski - 26 januari 2021

SNP en delaware werken samen rond SAP S/4HANA migraties

SNP en delaware werken samen rond SAP S/4HANA migraties image

delaware, een wereldwijde aanbieder van geavanceerde IT oplossing en consultancy diensten en nichespeler in het 2020 Gartner Magic Quadrant for SAP S/4HANA Application Services, en SNP (Schneider-Neureither & Partner SE), een wereldwijd aanbieder van softwareoplossingen voor digitale transformatieprocessen en geautomatiseerde datamigraties in de SAP-omgeving, bundelen de krachten om de migratie naar SAP S/4HANA eenvoudiger, sneller en veiliger te laten verlopen. De overeenkomst heeft betrekking op het gebruik van SNP’s CrystalBridge software en de geïntegreerde kennis: een datatransformatieplatform dat bedrijven die werken met SAP toelaat om hun data gelijktijdig te migreren en te updaten in één enkel go-liveproject.

Het strategische partnership kadert binnen de continue inspanningen van delaware om de complexiteit, de doorlooptijd en de risico’s van SAP S/4HANA migraties te verminderen, zowel voor middelgrote als grote ondernemingen. “Veel bedrijven worden vandaag geconfronteerd met complexe transformatieprojecten met betrekking tot SAP S/4HANA”, verklaart Folker Lamote, partner bij delaware. “Met CrystalBridge kunnen we een unieke aanpak toevoegen aan ons portfolio, in lijn met onze ambitie om onze klanten de best mogelijke oplossing voor hun unieke noden te bieden. Dit geldt zowel voor ons vaste klantenbestand van meer dan 150 ondernemingen als voor nieuwe organisaties.”

‘BLUEFIELD’-aanpak

CrystalBridge maakt de unieke BLUEFIELD-aanpak voor selectieve datamigratie van SNP mogelijk. “Door het systeem te scheiden van de data wordt het technische migratieproces flink vereenvoudigd. Structurele aanpassingen worden zo mogelijk, met dezelfde flexibiliteit als bij een volledig nieuwe implementatie. De selectieve gegevensoverdracht in het nieuwe SAP S/4HANA systeem zorgt ervoor dat alle nodige data beschikbaar blijven, zonder dat daar een lange downtime bij komt kijken”, legt Folker Lamote uit. “We verwachten ook dat we projecten sneller zullen kunnen afronden, waardoor we het aantal onderbrekingen voor andere bedrijfskritische processen kunnen verlagen.”

Bouwen aan een best-case scenario

Door een partnership aan te gaan met delaware kan SNP het bereik van zijn datatransformatieplatform aanzienlijk uitbreiden in de Benelux en Frankrijk, waar heel wat grote bedrijven steeds vaker de nood voelen om op te schalen naar SAP S/4HANA. Thilo Nagler, Managing Director en Vice President of Sales CEU, bij SNP: “We kijken heel hard uit naar de samenwerking. Als erkend expert in het middensegment van de markt, met nauwe klantrelaties en ambitieuze groeidoelstellingen, is delaware voor ons een zeer aantrekkelijke partner. Samen willen we ons sterk positioneren binnen de markt van IT- en bedrijfstransformaties, vooral in België en Frankrijk. Maar dankzij de wereldwijde activiteiten van zowel delaware als SNP kunnen we ook verder kijken dan deze regio en klanten wereldwijd van oplossingen voorzien.”

Voor delaware betekent de samenwerking een uitbreiding van de waaier aan migratiemogelijkheden die hun experts wereldwijd kunnen aanbieden aan bedrijven uit allerlei sectoren en van uiteenlopende omvang, in de regio’s Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië-Pacific. Het vinden van het ideale scenario voor elke individuele case is daarbij altijd de doelstelling.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024