WorkFlowWise gaat verder onder nieuwe naam Onventis

26-01-2021 | door: Witold Kepinski

WorkFlowWise gaat verder onder nieuwe naam Onventis

WorkFlowWise verandert zijn bedrijfsnaam per vandaag naar Onventis B.V. De automatiseringsspecialist maakt sinds 2020 door een overname deel uit van het Onventis All-In-One Procurement Netwerk. Om de volgende stap te zetten in het versterken van het merk in Europa, neemt het bedrijf nu ook de naam over. Onventis gaat de komende jaren flink inzetten op de digitale transformatie van alle inkoop- en crediteurenprocessen met hun uitgebreide software oplossing.

WorkFlowWise B.V. is opgericht in 1997 en werd al snel een van de toonaangevendste workflow automatiseringsbedrijven in Nederland. Met de overname breidt Onventis Group zijn All-in-One Procurement Suite uit, met uitgebreide functionaliteiten op het gebied van factuurverwerking, medewerker-declaratieafhandeling en op maat gemaakte Workflow automatisering. De software is cloudgebaseerd en werkt op het eigen low-code platform. De naamsverandering benadrukt de eenheid binnen de Onventis Group, die de afgelopen zes maanden na overname is gevormd.

Met de integratie van Onventis B.V. in de Onventis Group profiteren zowel bestaande als nieuwe klanten van een uitgebreid productportfolio met nieuw toegevoegde mogelijkheden voor het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. De WorkFlowWise functionaliteiten voor factuurverwerking en de declaratie afhandeling van een medewerker passen perfect in het bestaande productportfolio. “De workflow automatisering biedt de flexibiliteit die nodig is om aanverwante procurement en financiële workflows die niet gedekt worden door onze standaard applicaties te optimaliseren. Straks zijn zowel de inkoopafdeling als de financiële afdeling in staat hun volledige digitaliseringspotentieel te benutten. Dat resulteert in een aanzienlijke procesoptimalisatie en kostenbesparing,” aldus Frank Schmidt, CEO bij Onventis Group.

De samenvoeging van de merken benadrukt ook het end-to-end karakter van de uitgebreide oplossing. Jerker Vulperhorst, Managing Director bij Onventis B.V., legt uit: “Met het geïntegreerde productportfolio versterken we vooral onze functionaliteiten voor de strategische, tactische en operationele inkoopprocessen en het leveranciersbeheer. Zo bieden we oplossingen voor alle aspecten van het source-to-pay proces.”

Om alle nieuwe en bestaande mogelijkheden te introduceren zullen de komende maanden drie webinars georganiseerd worden. In het eerste webinar introduceren Schmidt en Vulperhorst alle verbeterde productmogelijkheden. In het tweede webinar wordt dieper ingegaan op de Onventis All-in-One Procurement Suite met een 360-graden productpitch. Als laatste deelt een bestaande klant hands-on best practices over e-procurement automatisering.

Terug naar nieuws overzicht