Sectigo introduceert Secure Partner Programma

25-01-2021 | door: Redactie

Sectigo introduceert Secure Partner Programma

Sectigo, leverancier van oplossingen voor digitaal identiteitsbeheer en internetbeveiliging, introduceert het Secure Partner Program als blijk van toewijding aan zijn ruim 1.200 wereldwijde partners. Deelnemers aan het programma kunnen van diverse voordelen profiteren. Via het nieuwe Sectigo Connect Partner Portal kunnen ze nieuwe oplossingen ontwikkelen, klanten extra meerwaarde bieden, hun winstgevendheid vergroten en hun groeitempo binnen de dynamische markt voor cybersecurity opvoeren.

Het Secure Partner Program verdeelt partners onder in niveaus die aansluiten op hun zakelijke doelstellingen. Geregistreerde partners krijgen daarnaast toegang tot trainings- en accreditatieprogramma’s die hen helpen met het verbeteren van hun verkoopactiviteiten en klantenondersteuning. Sectigo vult dit aan met nieuwe financiële incentives, zoals een nieuwe tariefstructuur voor partners en speciale marketing development funds (MDF’s). Geaccrediteerde partners die hun omzet uit de oplossingen van Sectigo vergroten worden daarnaast beloond met andere incentives voor hun onderneming en werknemers.

“Partners leveren een cruciale bijdrage aan de groei en het succes van Sectigo. Het nieuwe Secure Partner Program stelt hen in staat om met ons mee te groeien en zakelijk optimaal te profiteren van onze brancheleidende producten voor internetbeveiliging. We hebben ons programma speciaal ontwikkeld om het succes van onze partners te bevorderen en hen kansen te bieden om hun winstgevendheid op te voeren”, zegt Michael Fowler, bestuursvoorzitter van de Channel Partners-divisie van Sectigo.

Het Sectigo Connect Partner Portal

Het debuut van het Secure Partner Program valt samen met de introductie van het Sectigo Connect Partner Portal. Dit gebruiksvriendelijke platform biedt partners directe toegang tot alle tools en informatie die zij nodig hebben om nieuwe producten van Sectigo met succes aan de man te brengen. Het portal vervult een sleutelrol binnen het Secure Partner Program en biedt toegang tot:

Marketing development funds voor het bevorderen van de merkbekendheid van Sectigo, vraaggeneratie, training en andere relevante activiteiten. Beschikbaar voor partners op bepaalde niveaus.
Het Partner Resource Center biedt partners toegang op basis van selfservice tot verkoopmateriaal, technische documentatie, marketingtools en handleidingen
Ruim 70 cursussen van Sectigo University waarmee partners technische en verkoopaccreditaties kunnen behalen.
Webinars en evenementen die door experts van Sectigo worden gehost, exclusief voor Secure Partners
Onboarding-training om nieuwe partners de eerste 90 dagen te begeleiden en hen te helpen om succesvolle resultaten te boeken

“De coronacrisis en het toenemende aantal cyberaanvallen hebben geresulteerd in een forse toename van het aantal internetgerelateerde beveiligingsincidenten bij de klanten van onze partners”, zegt Michele Campbell, vice president Global Channel Programs bij Sectigo. “Ons nieuwe Secure Partner Program ruimt obstakels op het gebied van internetbeveiliging uit de weg en helpt onze partners om hun activiteiten uit te breiden naar andere markten dan die voor certificaatautoriteiten en de gemiddelde omvang van hun deals te vergroten. Partners kunnen hun volledige potentieel ontsluiten en profiteren van de voordelen van het Secure Partner Program door de Web Security Platform-oplossingen van Sectigo in hun aanbod op te nemen.”

Terug naar nieuws overzicht
Security