delaware verwelkomt vier nieuwe partners in leadershipteam

24-01-2021 | door: Witold Kepinski

delaware verwelkomt vier nieuwe partners in leadershipteam

Het IT- en managementconsultancybedrijf delaware verwelkomt vier nieuwe partners in zijn senior leadershipteam. Sinds januari 2021 bouwen ook Paul Belsack, Pieter Hebben, Juan Staes en Jan Van der Steen als partner mee aan de missie van het bedrijf om geavanceerde oplossingen en diensten te leveren.

Paul, Pieter, Juan en Jan hebben samen al heel wat dienstjaren bij delaware op de teller. Hun bijdrage aan de groei en het succes van het bedrijf was slechts een van de redenen waarom ze werden uitgenodigd om partner te worden van delaware. In de komende jaren zullen de vier partners zowel de relaties met bestaande klanten en zakelijke partners versterken als toekomstige opportuniteiten onderzoeken.

Paul Belsack kwam in 2014 in dienst bij delaware en is actief binnen het domein ‘Employee Experience’. Hij zal zijn klanten verder begeleiden bij de transformatietrajecten van hun medewerkers en bij het opzetten van de innovatieve, digitale werkplek die vandaag een must is om medewerkers optimaal te laten presteren. Pieter Hebben kwam dertien geleden bij het data & analytics team van delaware. Dat blijft zijn belangrijkste expertisedomein, waarbij hij organisaties verder zal ondersteunen in het uitbouwen van toekomstbestendige dataplatformen, het aanpassen van bedrijfsmodellen en het verder onderzoeken van de mogelijkheden van Industry 4.0.

Juan Staes trad in 2015 in dienst bij delaware en bouwde delaware's SAP SuccessFactors aanbod verder uit. Vandaag staat hij aan het hoofd van het ‘Human Capital’ domein. Hij focust op het vergroten van de impact van delaware in de HR-wereld aan de hand van innovatie, het vernieuwen van het aanbod aan services en de uitbreiding van het bestaande ecosysteem. Ook Jan Van der Steen is sinds 2015 aan boord en gaf de voorbije jaren het transformatietraject vorm van de klanten van delaware in de nutssector. Zijn ambitie is om de kennis van de sector verder te versterken en samenwerkingsverbanden op te zetten met bedrijven in deze sector, ook op internationaal niveau.

De volgende generatie leiders

De voorbije achttien jaar is delaware gestaag blijven groeien. Vandaag stelt de organisatie meer dan 2600 mensen tewerk, verspreid over 28 regionale kantoren in 14 landen.

“Elk jaar nemen we met alle partners uitgebreid de tijd om te kijken welke medewerkers het potentieel hebben om onze toekomstige leiders te worden. delaware in handen geven van de volgende generaties is een van onze belangrijkste uitgangspunten”, legt Patrick Andersen uit, managing partner van delaware Belux. “We kijken ernaar uit om samen met Paul, Pieter, Juan en Jan de toekomst van ons bedrijf verder vorm te geven.”

Terug naar nieuws overzicht