IT-professionals hebben vertrouwen in de public cloud

Alain Luxembourg, regional director Benelux voor Barracuda

25-01-2021

IT-professionals hebben vertrouwen in de public cloud

Een nieuw rapport van Barracuda - Cloud networks; Shifting into Hyperdrive - laat zien hoe IT-beslissers over de hele wereld denken over de public cloud, uitdagingen rond de toegang tot public cloud diensten, security en andere thema’s op het gebied van de public cloud.

De survey is uitgevoerd door de onafhankelijke marktonderzoeker Censuswide onder 800 executives, team managers en andere profielen die verantwoordelijk zijn voor de cloud infrastructuur van hun organisatie. De respondenten zijn afkomstig van organisaties van iedere grootte in EMEA, APAC en de VS, in tal van sectoren, waaronder de bouw, educatie, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, tech, manufacturing, retail en transport.

Hoewel IT-professionals meer vertrouwen krijgen in de cloud blijkt uit de survey ook dat organisaties tegen beperkingen aanlopen op het gebied van toegang tot de cloud

“Nu organisaties hun infrastructuur radicaal transformeren en steeds meer vertrouwen op de public cloud, lopen ze tegen nieuwe uitdagingen aan rond connectiviteit en security”, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux voor Barracuda. “Maar met behulp van flexibele en veilige Secure Access Service Edge (SASE) oplossingen kunnen organisaties van iedere grootte de connectiviteit verbeteren, het beheer vereenvoudigen en de beveiliging versterken.”

Het volledige rapport Cloud networks; Shifting into Hyperdrive is hier te downloaden: http://www.barracuda.com/sase-report

Terug naar nieuws overzicht
Cloud