Protolabs verwerft online productieplatform 3D Hubs

21-01-2021 | door: Witold Kepinski

Protolabs verwerft online productieplatform 3D Hubs

Proto Labs, speler op het gebied van technologie op het gebied van digitale productie, heeft een definitieve overeenkomst gesloten om 3D Hubs over te nemen voor 280 miljoen dollar. 3D Hubs biedt een online productieplatform dat ingenieurs on-demand toegang biedt tot een wereldwijd netwerk van ongeveer 240 eersteklas productiepartners.

De transactie creëert een digitale productieaanbod voor op maat gemaakte onderdelen en biedt Protolabs een netwerk van productiepartners om een breed scala aan mogelijkheden buiten het huidige bereik te vervullen, evenals een breder aanbod van opties voor prijzen en doorlooptijd.

"De toevoeging van 3D Hubs biedt Protolabs een platform om ons servicemodel te ontwikkelen en onze klanten ongekende productieflexibiliteit te bieden", aldus Rob Bodor, de huidige VP en GM van Protolabs van de Amerika's en aankomend President en Chief Executive Officer. “Onze gecombineerde organisaties zullen de markt een toonaangevende digitale productieoplossing bieden om aan hun behoeften te voldoen, van idee tot prototype tot volledige productie van onderdelen voor eindgebruik. Samen kunnen we voldoen aan bijna elke productiebehoefte op maat gedurende de levenscyclus van het product. "

“Het hele team van 3D Hubs is verheugd om zich bij Protolabs aan te sluiten en door middel van innovatie een revolutie teweeg te brengen in de maakindustrie. Bij 3D Hubs is ons doel om bedrijven in staat te stellen revolutionaire producten te maken door middel van supply chain-efficiëntie en betrouwbaarheid. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met Protolabs ons zal helpen die missie vooruit te helpen ”, aldus Bram de Zwart, medeoprichter en Chief Executive Officer bij 3D Hubs.

Terug naar nieuws overzicht