Bram Tijsseling is Senior Partner en Stijn van de Laar Partner bij Odgers Berndtson Executive Search

Bram Tijsseling

Bram Tijsseling is Senior Partner en Stijn van de Laar Partner bij Odgers Berndtson Executive Search

Stijn van de Laar

22-01-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Bram Tijsseling is Senior Partner en Stijn van de Laar Partner bij Odgers Berndtson Executive Search

Bram Tijsseling is per 1 januari is toegetreden tot Senior Partner en medeaandeelhouder bij Odgers Berndtson Executive Search. Stijn van de Laar is benoemd tot Partner.

“Met de stap van Bram hebben we wederom een belangrijke stap gezet in het doorgeven van de Odgers Berndtson organisatie aan de volgende generatie. Met zijn 42 jaar gaat Bram een belangrijk persoon zijn voor de komende jaren van onze organisatie”, zegt Managing Partner Ed van der Sande aan. “Bram heeft de afgelopen jaren laten zien een uitstekende executive search partner te zijn en een gedreven gesprekspartner op het terrein van leiderschap voor Raden van Bestuur en Commissarissen in de Financiële Sector.”

“Sinds mijn start in 2017 heb ik ervaren dat zowel de organisatie als het executive search vak heel goed bij mij past en ik ben dan ook erg blij om nu als aandeelhouder verder bij te kunnen dragen aan de toonaangevende positie en verdere groei van Odgers Berndtson in Nederland”, aldus Bram Tijsseling.

Bram richt zich op senior managementfuncties en commissarissen in de financiële sector en heeft zich gespecialiseerd in functies inzake Financiën, Risicomanagement, Compliance, Audit en Operations. Voordat hij bij Odgers Berndtson kwam, werkte Bram 15 jaar lang voor EY in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Bram is registeraccountant in Nederland, heeft een master in accountancy en boekhouden van Nyenrode Business University en een MBA van IE Business School in Madrid.

Stijn van de Laar benoemd tot partner

“Wij zijn blij met de versterking van Stijn aan onze organisatie. Odgers Berndtson heeft een lang trackrecord van succesvolle executive search partners die in eerste instantie opgeleid zijn buiten dit vakgebied”, aldus Van der Sande. “De achtergrond van Stijn past zeer goed daar waar Odgers Berndtson waarde wil toevoegen; een wezenlijke bijdrage leveren aan transformaties door middel van executive search en leiderschapsadvies."

Van de Laar gaat zich richten op organisaties met leiderschapsvraagstukken bij de realisatie van digitale transformaties en op organisaties binnen de Technology & Services sector. Van de Laar: “Digitale transformaties gaan over techniek, data en organisatiestructuren maar vooral over mensen en hun mogelijkheid én bereidheid tot veranderen. In de afgelopen jaren heb ik bij KLM ruime ervaring opgedaan in verandertrajecten en digitalisering. Gecombineerd met een achtergrond in organisatie psychologie maakt die overstap naar executive search even interessant als passend.”

Van de Laar was tot eind 2020 voor ruim 12 jaar werkzaam bij KLM in verschillende management rollen. Onder meer als Manager Digital Strategy, Director Sales, en Director Retail & Media. Stijn begon zijn carrière als management trainee bij ABN Amro. Stijn heeft een master organisatie psychologie van de Universiteit Utrecht en heeft onder meer aan IMD Business School ‘Leading Digital Business Transformation’ gevolgd.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People