NTT Data koopt SAP-specialist My Supply Chain Group

20-01-2021 | door: Witold Kepinski

NTT Data koopt SAP-specialist My Supply Chain Group

NTT DATA breidt uit in de VS door haar positie in het strategische supply chain-segment te versterken. Daarbij kondigt itelligence | NTT DATA Business Solutions de overname voor een onbekend bedrag aan van het Amerikaanse SAP-adviesbureau My Supply Chain Group, LLC (MSCG) uit Birmingham, Alabama.

Met deze overname heeft itelligence | NTT DATA Business Solutions, een van 's werelds meest succesvolle SAP-servicebedrijven, breidt niet alleen zijn aanwezigheid in de VS aanzienlijk uit, maar breidt ook zijn serviceportfolio uit met essentiële supply chain-planning en uitvoeringsmogelijkheden.

MSCG is gespecialiseerd in re-engineering van processen in de toeleveringsketen en implementatie van applicaties met behulp van uitgebreid magazijnbeheer van SAP, geïntegreerde bedrijfsplanning / geavanceerde planning en optimalisatie en transportbeheer en is exclusief gericht op SAP-oplossingen.

"Met de overname van MSCG breiden we uit in een zeer strategisch marktsegment in de VS, een van onze belangrijkste markten", meldt Norbert Rotter, CEO itelligence | NTT DATA Bedrijfsoplossingen. "De supply chain-markt in de VS bevindt zich op een keerpunt, aangezien met name MKB-bedrijven hun toeleveringsketens digitaal beginnen te transformeren en optimaliseren. In deze context is MSCG een ideale partner voor ons."

Volgens Gartner bedroeg de wereldwijde markt voor supply chain management 14 miljard dollar in 2018 en zou tegen 2021 groeien tot 19 miljard dollar. Verwacht wordt ook dat tegen 2023 65 procent van de goederenbewegingen in geautomatiseerde magazijnen zal worden gecontroleerd door robots. van sectoren, heeft MSCG focus in productie, consumptiegoederen, olie en gas, molenproducten en de life science-industrie.

Terug naar nieuws overzicht