Logitech lanceert nieuwe video conferencing toepassingen

19-01-2021 | door: Redactie

Logitech lanceert nieuwe video conferencing toepassingen

Logitech komt met nieuwe PC gebaseerde oplossingen die samenwerken met video conferencing services, zoals Microsoft Teams en Zoom.

De nieuwe Logitech Rally Bar is ontworpen met oog op middelgrote ruimtes en de Logitech Rally Bar Mini, die speciaal ontwikkeld is voor kleine ruimtes. Deze zogeheten videobars geven meeting rooms een boost dankzij video van bioscoopkwaliteit en kraakheldere audio, verwerkt in een alles-in-een design.

De nieuwe Logitech RoomMate stelt gebruikers in staat stelt om te werken met video conferencing services op Logitech conference camera’s, zonder een PC of Mac. Het opzetten, managen en gebruiken van video conferencing apparatuur wordt hierdoor aanzienlijk eenvoudiger gemaakt, waardoor de kwaliteit van meetings in hybride en snel veranderende werkomgevingen wordt verhoogd. 

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech Rally Bar is het eerste product in de nieuwe lijn die aan het eind van dit kwartaal beschikbaar is. De Rally Bar wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor Microsoft Teams Rooms op Android en Zoom Room app, waarbij Zoom direct beschikbaar is. De adviesprijs van de Rally Bar begint bij €3.999, de Rally Bar Mini begint bij €2.999 en de Logitech Roommate zal verkrijgbaar zijn vanaf €999. Beschikbaarheid van de Rally Bar Mini en Logitech Roommate volgt op een later moment. Logitech’s nieuwe productlijn werkt bovendien samen met GoTo, Pexip en RingCentral.

Terug naar nieuws overzicht