Koning & Hartman gaat langdurig partnership aan met T-Mobile
19-01-2021 | door: Redactie

Koning & Hartman gaat langdurig partnership aan met T-Mobile

Koning & Hartman, merk van VINCI Energies, is door T-Mobile Nederland geselecteerd als partner voor het onderhoud en innovatie van haar mobiele en vaste telecomnetwerk. Koning & Hartman verzorgt hiermee 24 x 7 het onderhoud en werkt mee aan de verdere integratie en uitbreiding van het gehele netwerk.

Al jaren is T-Mobile het best geteste mobiele netwerk van Nederland en een toonaangevende speler op het gebied van innovatie aldus betrokken partijen. “De convergentie van onze netwerken is een grote transitie waarbij de betrouwbaarheid van het netwerk voorop staat, daarom kiezen we wederom voor een gerenommeerde partij die ons door en door kent en waarvan we zeker weten dat de expertise in huis is voor het onderhoud van ons mobiele en vaste netwerk.”, zegt Johan van den Branden, Director Network Design, T-Mobile.

Koning& Hartman zorgt voor communicatie systemen in vitale sectoren, de dienstverlening breidt zich uit in de richting van nieuwe generatie netwerken voor een betrouwbare en hoogwaardige overdracht van spraak, data en audiovisuele content. De klanten van T-Mobile rekenen op deze betrouwbaarheid van het netwerk in hun steeds verdergaande digitale transformatie.

Otto van den Wijngaard, sales manager bij Koning & Hartman, is trots op deze vernieuwde samenwerking; “Koning & Hartman onderhoudt al jaren het mobiele netwerk van T-Mobile en mag hier nu ook het vaste netwerk aan toevoegen. T-Mobile spreekt haar vertrouwen opnieuw uit, mede daarom zijn we zeer gemotiveerd om integraal onderdeel te zijn van de verdere ontwikkelingen en de snelle uitbreiding en convergentie van het totale netwerk!”

Voor het onderhoud aan het netwerk zocht T-Mobile een stabiele en innovatieve partner voor de komende jaren die de kwaliteit kan waarborgen en tevens over de kennis en middelen beschikt om ons te helpen innoveren.

“T-Mobile heeft goede ervaringen opgedaan met de kennis en expertise van Koning & Hartman. Binnen deze samenwerking verwachten we tevens meer synergie te halen ten gunste van de zakelijke markt. Nu zij onderdeel zijn van een grote organisatie met een breed netwerk aan expertise in het telecom en IT landschap vergroten we de innovatiekracht en daarmee de ontwikkeling van nieuwe diensten”, zegt Jeroen van Straten, Director Network Operations, T-Mobile.

Terug naar nieuws overzicht