Lenovo kondigt nieuwe ThinkBook devices aan

19-01-2021 | door: Witold Kepinski

Lenovo kondigt nieuwe ThinkBook devices aan

Lenovo kondigt de nieuwe ThinkBook Plus Gen 2 i en de al even stijlvolle ThinkBook 13x i, ThinkBook 14p Gen 2 en ThinkBook 16p Gen 2 aan. De nieuwste ThinkBook-modellen, die speciaal zijn ontworpen voor professionals on the go van het midden- en kleinbedrijf (MKB), verenigen innovatieve functies met een verfijnd ontwerp om gebruikers op weg te helpen in een nieuwe wereld, waarin flexibele werkplekken centraal staan aldus Lenovo.

De nieuwe ThinkBook-laptops integreren de nieuwste technologieën voor een optimale gebruikerservaring, waar de gebruiker zich ook bevindt. Het nieuwe display beschikt over een 16:10-beeldverhouding en Dolby Vision en Dolby Atmos-ondersteuning.

In combinatie met de nieuwste NVIDIA GeForce graphics van de ThinkBook 16p opent er met de nieuwe Thinkbook-reeks een wereld van creatie en entertainment aldus Lenovo

Nu bedrijven zich aanpassen aan nieuwe manieren van werken, is het voor het MKB vaak nog moeilijker om hybride bedrijfsmodellen toe te passen. Daardoor is het volgens Lenovo cruciaal dat werknemers zijn uitgerust met de juiste technologie, die hen in staat stelt zich aan te passen aan alle situaties.

EMEA prijs en beschikbaarheid

ThinkBook Plus Gen2 i zal beschikbaar zijn vanaf eind mei 2021, met een startprijs van €1299,-.
ThinkBook 13x i zal beschikbaar zijn vanaf eind juli 2021, met een startprijs vanaf €1099,-.
ThinkBook 14p is op dit moment niet beschikbaar in EMEA.
ThinkBook 16p zal beschikbaar zijn vanaf eind juni 2021, met een startprijs vanaf €1099,-.

Terug naar nieuws overzicht