Infor ERP en CloudSuite specialist Avaap opent kantoor in Amsterdam

Martijn van Westerlaak, projectmanager bij Avaap

18-01-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Infor ERP en CloudSuite specialist Avaap opent kantoor in Amsterdam

Avaap, een grote Infor systeem integrator, is sinds kort actief in de Benelux vanuit Amsterdam, om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen. Avaap is een branchegerichte, cross-platform technologiemanagement en adviesbureau o.a. gespecialiseerd in Infor, Infor Birst, Tableau, Snowflake en Workday.

“Wij willen direct contact met onze klanten in de belangrijkste landen van Europa. Dit brengt ons dichter bij de markt. Onze internationale klanten verwachten wereldwijde support. Dit kunnen wij nu ook vanuit de Benelux bieden. Avaap is immers Infor Alliance Partner en inmiddels vijf keer Infor Partner van het Jaar. Wereldwijd! En in 2020 hebben we in Europa de Partner Excellence Award gewonnen. Allemaal gouden plakken dankzij de uitmuntende inzet van al mijn collega’s” legt Martijn van Westerlaak (foto) als projectmanager bij Avaap, uit.

Avaap is een branchegerichte, cross-platform technologiemanagement en adviesbureau o.a. gespecialiseerd in Infor, Infor Birst, Tableau, Snowflake en Workday. Het hoofdkantoor is gevestigd in Edison (New Jersey; USA), met kantoren over de hele wereld. Het Europese Hoofdkantoor is gevestigd in het VK en sinds kort is er ook een Benelux-vestiging in Amsterdam! “Dit is een belangrijke stap voor Avaap en zorgt ervoor dat wij altijd bij onze klanten in de buurt zijn. Ons succes is gericht op drie pijlers: werknemersbetrokkenheid, innovatie en uitstekende klantervaring. Wij werken met passie, doelmatig, eigenaarschap en een gedeelde missie om de beste technologiepartner te zijn voor al onze klanten.”

Branches en ervaring
“Avaap beschikt over een deskundig advies- en consultancyteam met ruime ervaring in food and beverage (zuivel, AGF, feed, FMCG, bio, vlees, vleeswaren, convenience, (niet) gedestilleerde dranken), productiebedrijven, hout-/metaalverwerking, gezondheidszorg, productiebedrijven, distributie en warehousing, petrochemie, pre-press en mode. Van MKB/KMO tot grote internationale organisaties. Wij hebben al bij meer dan 300 partijen (profit & non-profit) ERP of Business Intelligence oplossingen geïmplementeerd. Naast ERP implementaties, helpen wij onze klanten ook om flexibeler te zijn. Mede door meer gebruik te maken van het ERP-systeem en alle beschikbare data binnen en buiten de organisatie. Wij helpen organisaties om meer datacratisch te worden, waarbij alle beslissingen gemaakt worden op basis van data i.p.v. onderbuikgevoel.” aldus Martijn.

Implementatie en organisatieveranderingen
Een implementatie gaat meestal hand-in-hand met een organisatieverandering. Ook bij deze veranderingen staan onze ervaren consultants ook in de Benelux voor u en uw organisatie klaar om de transitie in goede banen te leiden. Martijn van Westerlaak: “Onze klantgerichte aanpak en innovaties en op best practices gebaseerde implementatiemethodologie stellen organisaties in staat, om in korte tijd waarde te halen uit software-investeringen. Vaak al na enkele weken” Vaak worden juist de organisatieveranderingen over het hoofd gezien. Uit onderzoek blijkt ook dat dit de voornaamste reden is dat ERP-implementaties niet succesvol zijn. Ook bij deze veranderingen staan onze ervaren consultants ook in de Benelux voor u en uw organisatie klaar om de transitie in goede banen te leiden. Avaap's Managed Services (AMS) stelt bedrijven in staat om zich te focussen op hun core-business. Wij werken samen met uw (key) gebruikers aan een grotere tevredenheid over hun Infor of Business intelligence -oplossing. Wij ondersteunen van Infor-software op locatie, of in de cloud en laten uw medewerkers gebruik maken van de expertise uit ons wereldwijde team. Daarmee kunnen uw medewerkers zich weer focussen op het eigen werk."

Terug naar nieuws overzicht