Amagi selecteert GTT voor ondersteuning van Cloud Managed Broadcast services

15-01-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Amagi selecteert GTT voor ondersteuning van Cloud Managed Broadcast services

GTT Communications, een internationale leverancier van cloud-netwerken voor multinationals, kondigt vandaag aan dat Amagi, een wereldwijde SaaS-speler op het gebied van broadcast- en streaming-technologie, het netwerk van GTT gaat gebruiken voor zijn cloud-managed broadcast services voor klanten in de VS en Europa.

Amagi transformeert de manier waarop de media- en omroepsector content levert aan kijkers over de hele wereld. De diensten helpen klanten de transitie te maken van een fysiek on-premises bedrijfsmodel naar een flexibele, veilige en cloud-gebaseerde aanpak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Amagi’s flexibele cloud-infrastructuur, waarmee klanten live lineaire uitzendingen van hoge kwaliteit kunnen creëren en distribueren. Amagi is een baanbrekende B2B SaaS-leverancier voor de media- en entertainmentindustrie die al zijn technologie gebaseerd heeft op een public cloud-infrastructuur.

Srinivasan KA, medeoprichter van Amagi: “De broadcast-industrie ondergaat momenteel een grote verandering. Het afgelopen jaar heeft gezorgd voor een stroomversnelling door de plotselinge verschuiving van werken op kantoor naar werken op afstand. Amagi’s cloud-platform zorgt ervoor dat klanten hun media-activiteiten op afstand in de cloud kunnen beheren, waardoor grote flexibiliteit ontstaat zonder verlies van zichtbaarheid en controle. GTT’s cloud netwerkdienst geeft klanten direct veilig toegang tot hun cloud-platform, waardoor hun content profiteert van de lage latentie en hoge weerbaarheid van GTT’s internationale Tier 1 netwerk.”

Terug naar nieuws overzicht