Zoom Phone doorbreekt grens van miljoen gebruikers

14-01-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Zoom Phone doorbreekt grens van miljoen gebruikers

Zoom Phone telt meer dan een miljoen gebruikers telt. De dienst is minder dan twee jaar beschikbaar.

Zoom Phone is een kernonderdeel van Zooms communicatieplatform, wat onder meer bestaat uit Zoom Meetings, Zoom Chat, Zoom Rooms en Zoom Video Webinars. Zoom Phone biedt is gericht op organisaties van iedere omvang en bevat onder meer functionaliteiten als gecentraliseerd beheer, integratie met klantcontactcenters en wereldwijde gespreksroutering. Zoom Phone is inmiddels in tientallen landen over de hele wereld beschikbaar.

Gebruiksgemak, tijdbesparing en niet meer schakelen

"Zoom Phone is ontzettend waardevol geweest voor onze teams om contact met elkaar te behouden", zegt Susan Delaney, Director van Global Network Services op eBay. "De mogelijkheid om met één muisklik een telefoongesprek om te zetten naar een videovergadering biedt gebruiksgemak, bespaart tijd en maakt het onnodig om tussen meerdere platformen te schakelen. Het prijsmodel van Zoom maakte het gemakkelijk om één enkele oplossing in al onze kantoren over de hele wereld in te zetten.”

Zoom Phone is beschikbaar als add-on voor klanten met een Zoom Pro-abonnement of hoger. Zoom Phone is ook onderdeel van Zoom United, een pakket inclusief Zoom Meetings en Zoom Chat.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud