Witold Kepinski - 12 januari 2021

Guido Leduc neemt The DOC over van oprichter Bram van Oosterhout

Guido Leduc neemt The DOC over van oprichter Bram van Oosterhout image

Guido Leduc (foto), samen met investeringsfonds MGF, heeft het internationaal opererende The DOC overgenomen. De huidige CEO van The DOC, Guido Leduc, neemt hiermee het bedrijf over van Bram van Oosterhout (Eastwood Gestel), die het bedrijf in 1999 heeft opgericht.

Guido Leduc, directeur en eigenaar van The DOC: “The DOC bestaat al meer dan 20 jaar en is uitgegroeid tot full service provider van Oracle technologie. Van algemeen directeur (CEO) naar DGA is een lang gekoesterde wens die nu in vervulling is gegaan. Ik ben trots op The DOC en haar medewerkers en wil samen met MGF de onderneming verder uitbouwen.”

Stefan Damen, partner bij MGF, over de participatie: “The DOC is een prachtig bedrijf met gemotiveerde medewerkers en een goed management-team onder leiding van Guido Leduc. In de aanloop naar de transactie hebben we al intensief met Guido samengewerkt. Het voelt alsof we elkaar al lang kennen terwijl we nu pas echt als natuurlijke partners kunnen gaan samenwerken. We zijn er van overtuigd dat we samen The DOC verder kunnen uitbouwen.“

Bram van Oosterhout, Eastwood Gestel: “Na bijna 22 jaar neem ik afscheid van een prachtig en vitaal sterke organisatie die in al deze jaren zwarte cijfers heeft gedraaid. Met trots kijk ik terug op de stappen die The DOC in ruim twee decennia heeft gezet en de sterke verbondenheid die de teamleden voelen met de organisatie. Niet voor niets zijn er diverse teamleden die al meer dan 15 jaar actief zijn binnen The DOC. Guido is een van deze leden en is al ruim 16 jaar in dienst bij The DOC waarvan de laatste 6 jaar in zijn huidige rol als CEO. Ik ben dan ook erg verheugd dat ik The DOC achterlaat in deze vertrouwde en warme handen. Ik ben ervan overtuigd dat Guido samen met het sterke team van The DOC, de organisatie succesvol voort zal zetten in de komende jaren.
Via deze weg wil ik al mijn teamleden, klanten en relaties bedanken voor het prettige contact in de afgelopen jaren.”