Microsoft introduceert Surface Pro 7+ voor zakelijke markt

Microsoft Surface Pro 7+

12-01-2021 | door: Witold Kepinski

Microsoft introduceert Surface Pro 7+ voor zakelijke markt

Microsoft lanceert de nieuwe Surface Pro 7+: een ultralichte 2-in-1 voor het bedrijfsleven met LTE Advanced-connectiviteit, snellere prestaties en een verbeterde batterijduur. Daarnaast kondigt Microsoft aan dat het begonnen is met de uitrol van de Surface Hub 2S voor klanten in Nederland.

Surface Pro 7+ wordt geleverd met optionele LTE Advanced-connectiviteit voor een razendsnelle verbinding waar dan ook. Met LTE-connectiviteit hoef je niet langer te vertrouwen op een (onveilige) openbare Wi-Fi-verbinding of hotspot als je onderweg bent.
Het device is 2 keer sneller dan voorheen en is voorzien van de nieuwste 11e generatie Intel Core processors, met opties tot 32 GB RAM en 1 TB aan opslagruimte.

De Surface Pro 7+ is uitgerust met een verbeterde batterijduur en is gemaakt om een hele dag buitenshuis te werken. Het device heeft een batterijduur van 15 uur en is dankzij Fast Charging binnen een uur tot 80% opgeladen.

Veiligheid wordt steeds belangrijker voor zakelijke gebruikers. Om mensen meer controle te geven over hun informatie, hebben we een verwijderbare SSD geïntroduceerd voor het opslaan en bewaren van gegevens.

Surface Pro 7+ biedt gebruikers meerdere mogelijkheden voor ultieme veelzijdigheid. Maak bijvoorbeeld contact met klanten in de touch-first tablet-modus, open de kickstand en bevestig het Surface Pro Signature Keyboard voor een volledige laptop-ervaring of maak gebruik van de Surface Pen en de Studio-modus voor de perfecte 15-graden schrijf- en tekenhoek.

De 2-in-1 Surface Pro 7+ is ultralicht en veelzijdig, en makkelijk overal mee naartoe te nemen. Het device weegt slechts 0,7 kilogram maar is krachtig genoeg om alle zakelijke apps uitstekend te laten werken.

Het device – dat over een USB-A en USB-C-poort beschikt – heeft een ingebouwde voor- en achter camera met 1080p full HD-video, Dolby Atmos-luidsprekers en Studio Mics, voor optimale videovergaderingen via bijvoorbeeld Microsoft Teams.
Surface Pro 7+, met Wi-Fi-configuratie, is in Nederland verkrijgbaar vanaf €1029 (inclusief BTW). Met LTE Advanced-configuratie, is de adviesprijs in Nederland €1329 (inclusief BTW). Commerciële en educatieve klanten in Nederland kunnen Surface Pro 7+ vandaag nog bestellen via hun lokale commerciële resellers.

Surface 2S

Verder kondigt Microsoft ook aan dat het begonnen is met de uitrol van Surface Hub 2S “85 devices voor Nederlandse klanten. Zakelijke klanten kunnen vanaf nu profiteren van de Windows 10 Pro en Enterprise configuraties, waardoor zij al hun bedrijfskritische applicaties kunnen laten draaien met behulp van het enorme 4K PixelSense touch en inkt scherm, Microsoft Teams gecertificeerde audio en video, en een scala aan sensoren die gevestigd zijn op het device.

 

Terug naar nieuws overzicht