Continuum groeit met nieuwe locatie in Eindhoven

Continuum Global Solutions locatie in Eindhoven

08-01-2021 | door: Witold Kepinski

Continuum groeit met nieuwe locatie in Eindhoven

Continuum Global Solutions opent begin januari haar nieuwe vestiging in Eindhoven. Deze nieuwe locatie aan het Stadhuisplein biedt onderdak aan klantenservice medewerkers uit Eindhoven en de wijde omgeving die door Continuum ingezet worden om aan de groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige CX activiteiten te kunnen voldoen.

Continuum Global Solutions levert wereldwijd met meer dan 17.000 medewerkers omnichannel contact center dienstverlening via voice en non-voice kanalen als chat, e-mail en social media.

Deze nieuwe locatie wordt ingezet op basis van het Continuum Hybrid Model. Sourcing op basis van dit CHM betekent dat de medewerkers de intensieve training & opleiding grotendeels op locatie doorlopen en na een uitgebreide inwerkperiode thuis aan de slag gaan. Daarbij zetten we direct vanaf onboarding ook het online learning management platform in om de collega’s ook digitale trainingen op afstand aan te kunnen bieden. De kantoorlocatie wordt voor deze opgeleide medewerkers vervolgens een social hub waar ze elkaar face-to-face kunnen ontmoeten en coaching & begeleiding zullen ontvangen.

Peter Brouwer, Senior Director, over de nieuwe hub voor Eindhoven en omgeving: “We zien een sterk verhoogde vraag vanuit onze opdrachtgevers naar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening gecombineerd met een flexibele inrichting van de inzet van medewerkers. Hoewel we onze collega’s vanuit de bestaande locaties goed kunnen vinden en aan ons kunnen binden, hebben we gezien de groei behoefte aan een flexibele hub waar we de groei van de organisatie nog beter kunnen vorm geven. Op basis van een gedegen onderzoek hebben we gekozen voor een centrale locatie in Eindhoven welke uitstekend bereikbaar is met openbaar vervoer (loopafstand vanaf NS Station) en waar de arbeidsmarkt in de stad zelf maar ook in de wijde omgeving voldoende potentie heeft”.

Terug naar nieuws overzicht