Dutch IT Channel wenst u een goed en gezond 2021!

Witold Kepinski, Editor in Chief & Director Content Dutch IT Channel

01-01-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT Channel wenst u een goed en gezond 2021!

Het hele team van Dutch IT Channel wenst u een goed, succesvol maar vooral gezond 2021! Ook dit jaar organiseert Dutch IT Channel, in samenwerking met partners, tal van activiteiten en projecten om u te informeren en uw business te ondersteunen.

Weten wat er speelt en gaat spelen in de komende jaren is belangrijk voor alle betrokkenen in onze branche. Daarom voeren Dutch IT-channel en Executive-People in 2021 een aantal projecten uit met afsluitende events en/of talkshows die kansen belichten voor alle spelers in de ICT-branche. De redactie trapt af met het Dutch IT Datacenter Project. Datacenters spelen een cruciale rol op tal van vlakken, zoals cloud, connectiviteit, SD-WAN en de digitale infrastructuur. Begin april 2021 verschijnt de Dutch IT-channel print special ‘Dutch IT Datacenter’. We sluiten dit project af met een aantal talkshows vanuit een studio die datacenter trends en innovaties belichten.

Awards

Eind maart 2021 worden de Dutch IT Channel Awards uitgereikt. In de loop van januari maken we bekend hoe dit event gaat plaatsvinden. Inmiddels regent het stemmen op de diverse genomineerden die afgelopen jaar mooie business cases hebben ingediend. Op dutchitawards.nl ziet u een overzicht van alle genomineerden op wie u kunt stemmen.

Business Technology

Aansluitend, in mei 2021, organiseren we alweer de vierde editie van het Future of Business Technologie “Leaders of Innovation”. In deze coproductie van Dutch IT-channel en Executive People leest en bekijkt u inspirerende (video) interviews met thought leaders op het gebied van business technologie en innovatie. Met dit project willen we inzicht verschaffen in het denkproces van IT-beslissers en digitale leiders. We sluiten dit project af met een C- level event in Pathé Leidse Rijn.

Cloud

In de periode april – juni staat het Dutch IT Cloud Project op de agenda, waarbij we wederom in samenwerking met Smart Profile een onderzoek doen naar de cloud toepassingen en trends in Nederland. Een verslag hiervan wordt in juni 2021 door ons gepubliceerd op het afsluitende event. Voor beide events hebben we in verband met COVID-19 ook een reservedatum voor na de zomer ingepland. In de tweede helft van het jaar staan onder andere Digital Workplace, Gartner IT Symposium/Xpo en het Dutch IT Security project op de agenda.

Ronde Tafels

Met deze projecten, artikelen, events en talkshows, maar ook ronde tafels met moderator Danny Frietman, informeren we de hele keten en geven we onze lezers en volgers ook in 2021 voldoende informatie en inspiratie om hen te ondersteunen in hun bedrijfsvoering. We zullen daarbij de nodige aandacht geven aan disruptieve business technologie, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en Zero Trust security. Genoeg kansen en uitdagingen die ons allemaal de komende tijd goed bezig en scherp houden!

Mooie jaarwisseling en een goed maar vooral gezond 2021!

Witold Kepinski, Editor in Chief & Director Content Dutch IT Channel

Terug naar nieuws overzicht
Cloud