VMware vereenvoudigt verplaatsen van virtuele machines in de cloud

01-01-2021 | door: Witold Kepinski

VMware vereenvoudigt verplaatsen van virtuele machines in de cloud

VMware heeft een nieuwe en eenvoudigere manier toegevoegd om virtuele machines te verplaatsen tussen private cloud omgevingen of tussen private en public cloud omgevingen met Advanced Cross vCenter vMotion. Dit meldt VMware in een blog.

De blog is geschreven door William Lam. Hij is Senior Staff Solution Architect en werkt in het VMware Cloud-team binnen de Cloud Services Business Unit (CSBU) bij VMware. Hij richt zich op automatisering, integratie en werking van het VMware Software Defined Datacenter (SDDC). "Ik ben super enthousiast om te delen dat he populaire Cross vCenter Workload Migration Utility Fling officieel is geproduceerd en nu beschikbaar is met de release van vSphere 7.0 Update 1c (Patch 02)! De officiële naam voor deze mogelijkheid wordt nu Advanced Cross vCenter vMotion genoemd."

De nieuwe toepassingen moet voor beheerders het werk vereenvoudigen. Met VMotion kunnen al virtual machines (vm's) naar hosts en verschillende private cloud omgevingen worden verplaatst maar is in praktijk niet altijd even makkelijk volgens kenners.

Lees alle details over de nieuwe VMware toepassing ook in een artikel van The Register.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud