Palo Alto Networks lanceert rapid response programma tegen SolarWinds hack
22-12-2020 | door: Witold Kepinski

Palo Alto Networks lanceert rapid response programma tegen SolarWinds hack

Palo Alto Networks lanceert een rapid response programma met twee kernonderdelen die grip geven op de SolarWinds hacker aanval. Dit meldt Palo Alto Networks ceo Nikesh Arora (foto).

Arora: "Nu het nieuws over de supply chain-aanval van SolarWinds zich vorige week verspreidde, haasten beveiligingsteams zich overal om te bepalen of hun organisaties zijn getroffen en, zo ja, de omvang van de schade. Ze hebben gelijk als ze opletten. We zullen het hier binnenkort over hebben als een van de ernstigste cyberaanvallen in de geschiedenis. Als vertrouwde cyberbeveiligingspartner is het onze topprioriteit om onze gemeenschap tegen deze aanvallen te beschermen, door gebruik te maken van onze ervaring, branche-informatie, producten en diensten."

Voor dit doel heeft Palo Alto Networks deskundige middelen gereserveerd om twee verschillende snelle-responsprogramma's te creëren:

Snelle beoordeling van SolarStorm: deze beoordeling zal snel bepalen of u bent blootgesteld aan deze bedreigingsactor door gebruik te maken van de beste mogelijkheden in ons Expanse-platform samen met ons Crypsis-incidentresponsteam. De beoordeling is complementair en weerspiegelt onze toewijding om ondernemingen te helpen snel de eerste stap te zetten om de impact te bepalen.

SolarStorm cybersecure-betrokkenheid: klanten die denken dat ze getroffen zijn, kunnen rechtstreeks een tijdelijke betaalde provisie afsluiten met ons incidentresponsteam dat u zal helpen de aanval te beheersen en te herstellen. Gedurende deze periode ontvangt u ook licenties van twee maanden voor Cortex XDR, ons uitgebreide detectie- en responsplatform, en Expanse, ons product voor het beheer van aanvalsoppervlakken.

Arora: "We zullen blijven samenwerken met bedrijven, overheden en anderen in de beveiligingsgemeenschap om hen te helpen deze dreiging beter te begrijpen en ertegen te verdedigen".

Lees meer op het Rapid Response resource center.

Terug naar nieuws overzicht
Security