NG-BLU Networks kiest voor Fortinet Secure SD-WAN

23-12-2020 | door: Redactie

NG-BLU Networks kiest voor Fortinet Secure SD-WAN

Fortinet, speler in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat NG-BLU Networks, een Nederlandse serviceprovider, Fortinet Secure SD-WAN heeft ingezet om zijn klanten nieuwe diensten met toegevoegde waarde aan te bieden.

NG-BLU Networks voegt zich bij de wereldwijde groeiende groep serviceproviders en managed security service providers (MSSP’s) die kiezen voor Fortinet. Enkele van deze groep zijn Fireminds, NetpluzMTN Business Kenya, TPx en Vox Telecom. Organisaties zijn momenteel bezig met het inrichten van robuustere WAN-infrastructuren. Het beheer hiervan en het oplossen van complexe netwerkproblemen zijn tijdrovende taken die met veel kosten gepaard gaan. Dienstverleners helpen hun klanten aan een oplossing voor deze problemen door nieuwe diensten te ontwikkelen op basis van Secure SD-WAN van Fortinet. Deze integratie verenigt geavanceerde netwerk- en security-technologie, zodat organisaties minder losstaande producten hoeven te gebruiken en de complexiteit aan de rand van het WAN kunnen terugdringen.

Jacco Kouwenberg, de CCO van NG-BLU Networks: “Het productaanbod van Fortinet is altijd de pijler geweest van onze oplossingen voor cloud-beveiliging. We hebben onze samenwerking opgevoerd voor de ontwikkeling van om een compleet aanbod van SD-WAN-oplossingen die door Fortinet worden ondersteund. We zijn in staat geweest om de internetprestaties en de beschikbaarheid van connectiviteit voor onze klanten te verbeteren en hebben daarnaast onze totale eigendomskosten fors kunnen reduceren. Ons aanbod van SD-WAN-oplossingen biedt ondersteuning voor klanten met een of meer locaties. Fortinet stelt ons in staat om de complete business-to-business-markt te ontginnen. Dat biedt onze IT-partners volop kansen.”

Terug naar nieuws overzicht
Security