Detron verzelfstandigt haar lifecycle services onder de naam Bluetron
17-12-2020 | door: Witold Kepinski

Detron verzelfstandigt haar lifecycle services onder de naam Bluetron

Met ingang van 1 januari 2021 wordt Detron Lifecycle Services, onderdeel van Detron ICT verzelfstandigd. Het bedrijf gaat verder onder de naam Bluetron. Bluetron zal als een onafhankelijke en zelfstandige organisatie haar herkenbaarheid in de markt vergroten waardoor zij haar groeiambities nog beter kan verwezenlijken.

Directie en aandeelhouders zien een grote opportunity voor de product lifecycle services van Bluetron. De verzelfstandiging faciliteert deze groeimogelijkheden, aldus Anthony Droppert, CEO bij Bluetron: “Ik ben erg blij met de verzelfstandiging. Wij kunnen nu veel meer focus aanbrengen op onze corebusiness en deze doorontwikkelen. Klanten zullen dit ook merken: een betere en bredere dienstverlening. Begin 2021 komen we met een nieuwe website, www.bluetron.nl, en zullen we ook op marketing- en salesgebied van ons laten horen met onze nieuwe naam en identiteit.”

Volgens Tom Tank, CEO van Detron, is de verzelfstandiging van Bluetron een logische stap. Detron heeft zich ontwikkeld naar een managed services provider op het gebied van de digitale werkplek. De activiteiten van Bluetron dreigden daardoor te weinig aandacht te krijgen. Door de verzelfstandiging, waarmee begin dit jaar is begonnen, wordt dit voorkomen, aldus Tank. Tank zegt ook veel vertrouwen te hebben in de organisatie van Bluetron om deze activiteiten zelfstandig succesvol verder uit te bouwen.

Terug naar nieuws overzicht