Dutch IT Channel start Datacenter Project

15-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT Channel start Datacenter Project

Dutch IT Channel start in januari 2021 het Datacenter Project. Het platform trapt af met een online campagne vanaf januari tot en met 1 april 2021 op de speciale datacenter sectie van Dutch IT-channel en Executive-People. Daarnaast worden er Dutch IT Channel Talkshows en Virtual Talkshows 'Leaders of Datacenters' gemaakt. Het Dutch IT Datacenter Project richt zich op de community van leveranciers, distributeurs, resellers en IT-beslissers zoals CIO’s, datacenter specialisten en IT managers.

De uitgaven van IT-beslissers voor wereldwijde datacenterinfrastructuur zullen naar verwachting in 2021 rond 200 miljard dollar bedragen, een stijging van zes procent ten opzichte van 2020, volgens de laatste voorspelling van Gartner. Dit biedt tal van kansen voor aanbieders van datacenter toepassingen om hun propositie via Dutch IT Channel en Executive-People bij de hele IT-branche, waaronder IT-beslissers en IT-dienstverleners, te tonen.

Naast de online artikelen vinden ook de Dutch IT Datacenter Talkshows plaats. Danny Frietman (moderator) en Witold Kepinski (hoofdredacteur) ontvangen in de studio een aantal gasten voor live opname van de Talkshows. Zij gaan in gesprek over uiteenlopende Datacenter onderwerpen en toepassingen. Daarnaast gaat Danny Frietman één op één virtueel in gesprek via een video webcast met thought leaders, gasten en partners over verschillende datacenter onderwerpen.

Begin april 2021 verschijnt de Dutch IT-channel print special rond datacenters. Deze special wordt ook digitaal doorbladerbaar aangeboden.

Partner worden

Participatie aan dit project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, datacenter dienstverleners en (cloud) service providers die graag hun datacenter aanbod van technologie en diensten willen belichten. Voor alle informatie over en sponsormogelijkheden van het Dutch IT Datacenter Project neem contact op met:

Rob de Kleijnen: [email protected]- 06-40236803

Yvonne Bansagi: [email protected]- 06-23530399

Marc Jongbloed: [email protected]- 06-43753759

Download HIER de Dutch IT Channel Datacenter folder voor meer informatie

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters