Infor stelt Jelle Brouwer aan als Senior Account-Executive Healthcare

Jelle Brouwer

15-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Infor stelt Jelle Brouwer aan als Senior Account-Executive Healthcare

Infor heeft Jelle Brouwer (57) aangesteld als Senior Account-Executive Healthcare. Brouwer brengt ruim 20 jaar medische IT-ervaring mee, die hij onder meer opdeed bij andere softwareleveranciers als SAS en SAP, maar ook als verpleegkundige en ICT-projectmanager. Als aanspreekpunt van de Infor Healthcare-tak in de Benelux zal Brouwer zich richten op het verder optimaliseren en innoveren van zorginstellingen door de bedrijfsvoering en missie van zorginstellingen met technologie beter te integreren.

Brouwer startte zijn carrière als verpleegkundige in regio Utrecht. Vanuit de praktijkervaring die hij daar opdeed stond de rest van zijn carrière in het teken van het optimaliseren van de logistiek en processen bij en voor zorginstellingen. Zo was hij als ICT-projectmanager bij een ziekenhuis verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het digitale patiëntendossier. Daarna bekleedde hij diverse rollen aan de leverancierszijde bij SAP en SAS waar hij verantwoordelijk was voor het vergroten van het analytisch vermogen en het implementeren van de efficiëntie van de zorgsector. Ook in zijn rol als Senior Account-Executive bij Infor ligt de focus op optimalisatie en digitale transformatie van de Nederlandse zorgsector.

“Infor heeft een duidelijke visie op de zorgsector waar ik me volledig in kan vinden. Er zijn grote verbeteringen mogelijk als de backoffice processen van zorginstellingen beter geïntegreerd worden met de klinische activiteiten. De Nederlandse zorgsector staat in grote mate open voor innovatieve ideeën, en Infor beschikt over de instrumenten die ze daarvoor kunnen inzetten. De organisatie heeft bijvoorbeeld enorm geïnvesteerd in technologieën die zorgen voor betere procesintegratie en beslissingsondersteuning, onder andere door middel van kunstmatige intelligentie. Vanwege de specifieke industriekennis is Infor al ERP-marktleider voor Amerikaanse ziekenhuizen. Ik kijk er naar uit om samen met het Infor-team deze kennis en kunde ook beschikbaar te maken voor de Nederlandse zorginstellingen,” aldus Brouwer over zijn nieuwe functie.

Terug naar nieuws overzicht