Witold Kepinski - 14 december 2020

AI-specialist e-bot7 wordt actief in Nederland

AI-specialist e-bot7 wordt actief in Nederland image

e-bot7, aanbieder op het gebied van Conversational AI is nu ook actief in de markten in de BeNeLux en Scandinavië nadat ze eerder al in Engeland en Frankrijk haar deuren had geopend. Het kantoor in Amsterdam is de meest recente uitbreiding. De scale-up uit München is hiermee vertegenwoordigd in de grootste Europese markten. Xaver Lehmann, CEO en medeoprichter van e-bot7 ziet enorme potentie in het Nederlandse kantoor: "de BeNeLux-landen zijn niet alleen directe buren, maar ook een erg belangrijke markt voor ons."

Fabian Beringer, eveneens CEO en medeoprichter voegt toe: "De grote interesse in onze oplossingen in de verschillende Europese markten laat ons zien dat digitalisatie overal momentum heeft en zijn opmars maakt. We zijn blij dat we nu ook lokaal in de BeNeLux regio bedrijven kunnen helpen met het digitaliseren van hun Customer Service.“

"Ook dankzij onze Country Managers kunnen we de diverse Europese markten snel en stabiel binnenkomen. Kijkend naar de toekomst van het bedrijf richten we ons dus op groei en internationalisering”, vervolgt Fabian Beringer. De Country Managers zijn specialisten in hun respectievelijke markten en helpen het bedrijf verder te groeien.

Als Country Manager bij e-bot7 is Fred van Westerop (foto) verantwoordelijk voor de markten in BeNeLux en Scandinavië. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in CRM, customer service, corporate marketing en customer experience strategie als Vice President Sales en District Manager bij diverse scale-ups. Fred is de laatste jaren ook actief geweest binnen de DDMA bij de commissie Data, Decisions en Engagement.

Tarik Aitakkaouali is Country Manager voor de Franse markt. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in SaaS software sales als Sales Manager bij een leidende Duitse email marketing provider, Sales Manager en later Country Manager bij een wereldwijde marketing platform leverancier en tenslotte als Regional Vice President Sales Frankrijk bij een van de grootste online branding technologie bedrijven.

Sheng Goh leidt het Britse team als Head of Business Development UK voor e-bot7. Hij heeft een MBA van INSEAD, heft gewerkt voor een Sequoia-gebaseerde cybersecurity start-up, voor Tessian, JP Morgan als Vice President in Investment Banking en Allen & Overy als een gediplomeerd advocaat.

Dankzij vele nieuwe startups en andere jonge bedrijven op het gebied van technologie en Artificial Intelligence wordt Europa meer en meer de leidende tech-hub in de wereld. e-bot7 zal het komende jaar de groei en internationalisering doorzetten.