Horizon Telecom start samenwerking met RingCentral

Melvin Jellesma, Managing Director bij Horizon Telecom

14-12-2020 | door: Witold Kepinski

Horizon Telecom start samenwerking met RingCentral

Horizon Telecom, speler in communicatie- en connectiviteitsoplossingen voor internationale ondernemingen, en RingCentral, aanbieder van oplossingen voor internationale, zakelijke cloudcommunicatie, samenwerking en contactcentra, hebben aangekondigd dat Horizon Telecom RingCentral Office zal voorzien van een Unified Communications as a Service-platform (UCaaS-platform).

Het platform omvat een systeem voor teamberichten, videovergaderingen en cloudtelefonie voor grootschalige multinationale ondernemingen wereldwijd. “Wij werken samen met veel van s werelds grootste wereldwijde organisaties om krachtige en betrouwbare communicatie- en connectiviteitsoplossingen te bieden,” zegt Melvin Jellesma, Managing Director bij Horizon Telecom. “Ondernemingen zijn op zoek naar zakelijke communicatie in de Cloud om werknemers te helpen communiceren en samenwerken in verschillende delen van de wereld. Door samen te werken met RingCentral krijgen onze klanten toegang tot s werelds beste, wereldwijde, open en mobile-first UCaaS platform. Met de RingCentral Office Message-Video-Phone (MVP) oplossing hoeven onze klanten zich minder zorgen te maken over hun communicatiesysteem en kunnen ze zich meer concentreren op de groei van hun bedrijf.”

De Office MVP van RingCentral biedt onze klanten enterprise-grade functionaliteit die flexibel en eenvoudig in gebruik is. Nog een belangrijk voordeel is dat klanten gebruik kunnen maken van een geïntegreerd systeem voor teamberichten, videoconferencing en enterprise-grade cloudtelefonie vanuit verschillende landen en vanaf elke locatie, op elke wijze en op elk apparaat.

“RingCentral is opgericht met als doel zakelijke communicatie met behulp van cloudtechnologie en andere technologieën op basis van mobile-first opnieuw uit te vinden”, zegt Anand Eswaran, President en Chief Operating Officer van RingCentral. “De wereld is voortdurend in ontwikkeling en mensen werken steeds minder op een vaste plek. Wij geloven dat het vinden van en werken met de allerbeste partners van cruciaal belang is om klanten overal ter wereld te kunnen laten profiteren van de voordelen van RingCentral Office. De samenwerking met Horizon Telecom vergroot onze mogelijkheden om samen te werken met grote klanten over de hele wereld die hun medewerkers vanaf elke locatie willen laten werken.”

Terug naar nieuws overzicht