Hitachi Vantara pakt uit met nieuwe data storage toepassingen

Jelle de Vries, managing director van Hitachi Vantara Nederland

Hitachi Vantara pakt uit met nieuwe data storage toepassingen

09-12-2020 | door: Witold Kepinski

Hitachi Vantara pakt uit met nieuwe data storage toepassingen

Hitachi Vantara, de dochteronderneming voor digitale infrastructuur en oplossingen van Hitachi, kondigde de uitbreiding aan van haar E-serie hoogwaardige NVMe all-flash arrays, toevoegingen aan de HNAS-familie van NAS-oplossingen en de introductie van Hitachi Virtual Storage as a Service voor middelgrote ondernemingen. Het bedrijf onthulde ook nieuwe initiatieven die zijn ontworpen om kanaalpartners in staat te stellen middelgrote ondernemingen te helpen versnellen naar een nieuw tijdperk van digitale bedrijfsplatforms en ecosystemen.

Met datavolumes die bijna twee keer zo snel groeien als IT-budgetten, is het opslaan en toegankelijk maken van die gegevens voor klanten en hun applicaties een kritiek punt aldus Hitachi Vantara. Met minder IT-personeel en middelen, verlangen middelgrote klanten naar betrouwbare oplossingen die hun opslagkosten kunnen verlagen en de efficiëntie kunnen verhogen. De oplossingen van Hitachi Vantara komen tegemoet aan de belangrijkste behoeften van kopers in het middensegment en bieden uitstekende waarde en prijzen voor klanten en partners zo meent het data storage management bedrijf. Jelle de Vries, managing director van Hitachi Vantara Nederland: "Met deze nieuwe oplossingen verankeren we ons steviger in het middensegment met een zeer competitief prijsniveau. De VSP E-serie biedt betrouwbaarheid, performance en intelligente software waarmee klanten hun groeiende datavolumes en applicaties toegankelijk kunnen houden. Voor ons partnerkanaal vereenvoudigen we de samenwerking en brengen we een aantal tools waarmee we gezamenlijk waarde kunnen creëren naar bestaande en nieuwe klanten."

All-flash

Het bedrijf breidt de Hitachi Virtual Storage Platform E Series- lijn uit met de toevoeging van VSP E590 en E790, nieuwe all-flash-modellen van alle NVMe-midrange die zakelijke functies en voordelen bieden voor klanten van elke omvang wier bedrijven hun bestaande infrastructuur en ondersteuning nodig hebben voor moderne bedrijfsprocessen zoals DevOps.

De nieuwe E-serie biedt intelligente ingebouwde beheermogelijkheden die zijn ontworpen om alle aspecten van de E-serie drastisch te vereenvoudigen, van snelle installatie tot geautomatiseerde provisioning en intelligent prestatiebeheer, topprioriteiten voor kleinere IT-teams. Voor klanten die grotere implementaties plannen en op zoek zijn naar meer end-to-end-analyse, workflow-orkestratie en automatisering, zijn de VSP-systemen uit de E-serie ook compatibel met Hitachi's geavanceerde, enterprise-grade beheersoftware; Hitachi Ops Center.

HNAS

Hitachi Vantara introduceerde ook de HNAS 5000- familie, een eenvoudige, efficiënte opslagoplossing voor gedistribueerde workloads van bedrijfs- en datacentertoepassingen waarmee klanten bestandsgegevens kunnen consolideren op dezelfde Hitachi Vantara-infrastructuur die ze al vertrouwen.

Terwijl Hitachi Vantara zijn focus op het uitgebreide middensegment wil versterken met zijn nieuwe op maat gemaakte VSP E-serie arrays en het door partners geleverde Hitachi Virtual Storage as a Service-aanbod, zal het partnerecosysteem van het bedrijf van cruciaal belang zijn. Ze kunnen helpen bij het bieden van schaal, het identificeren van kansen, het vergroten van het bereik en het leveren van oplossingen die de pijnpunten van klanten aanpakken, aldus het bedrijf.

Tools voor Partners

Om ervoor te zorgen dat geregistreerde partners zijn uitgerust om de toegankelijkheid van deze ruimte met dit nieuwe aanbod te versnellen, biedt Hitachi Vantara een reeks tools en hulpmiddelen, waaronder:

Een dynamische prijstool die het dealproces exponentieel vereenvoudigt en versnelt via begeleiding bij dealprijsstelling en geautomatiseerde workflows voor dealgoedkeuring.

Hitachi Guru, een tool voor opslagaanbevelingen in het middensegment.

Rijke, stapelbare incentives.

Vereenvoudigde training, sandbox en online labs om de kennis van partners uit te breiden en verkoopkansen te versnellen.

Vooraf gebouwde, aanpasbare, eenvoudig te lanceren marketingcampagne-items in Partner Marketing Hub.

Terug naar nieuws overzicht