SLTN neemt diensten Guardian360 op in portfolio

V.l.n.r.: Lex Erades en Jan Martijn Broekhof

08-12-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

SLTN neemt diensten Guardian360 op in portfolio

SLTN voegt de informatiebeveiligingsdiensten van Guardian360 toe aan haar portfolio. De diensten worden onderdeel van het Cyber Security Framework van SLTN.

Al ruim 20 jaar ontzorgt SLTN organisaties op het gebied van ICT. Vanuit de disciplines Consultancy, IT-Products, IT-Professionals en IT-Services bedient het bedrijf een brede groep klanten uit diverse branches als financiële sector, zorg, onderwijsbranche, overheid en zakelijke dienstverlening. Security is al langer een belangrijk speerpunt voor SLTN. Het bedrijf meldt dat de vraag vanuit klanten naar pragmatisch toepasbare oplossingen blijft toenemen.

Twee werelden samenbrengen

Jeff Scipio, Partner Director Guardian360: “SLTN heeft security hoger dan voorheen op haar agenda staan. Recentelijk was Eugène Tuijnman, CEO SLTN nog te gast in de Dutch IT Security Talkshow. In dat interview legt hij uit hoe SLTN inspeelt op de vraag naar diverse security toepassingen en diensten. Ons cybersecurity platform sluit heel goed aan bij de huidige cybersecurity-dienstverlening van SLTN en gaat verder dan alleen maar scannen naar IT-kwetsbaarheden. We detecteren, dragen oplossingen aan en maken afwijkingen van normeringen inzichtelijk. Met ons platform brengen we in feite binnen de security twee werelden samen; de wereld van de IT manager en die van de Security Officer, omdat we alle bevindingen presenteren in één overzichtelijk dashboard.”

Jan Martijn Broekhof, Managing Director Guardian360: “Ik ben trots op ons partnership met SLTN omdat zij een van de leidende IT-dienstverleners in Nederland is. Door deze samenwerking zijn we in staat om een groot aantal Nederlandse organisaties nóg beter gaan beveiligen. De visie van SLTN op het vlak van informatiebeveiliging sluit naadloos aan bij de visie van Guardian360: hou de basis op orde en pas risicobeheersing toe om te bepalen waar je in investeert.”

Lex Erades, COO SLTN: “Informatiebeveiliging zien we bij onze klanten een steeds grotere prioriteit krijgen. Helemaal met de huidige situatie waarbij medewerkers thuis, of in ieder geval op afstand werken. De dienstverlening van Guardian360 sluit goed aan op ons Cyber Security Framework, en we zijn dan ook zeer verheugd om hen als partner te hebben. We kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security