Klippa wordt lid van Automation Anywhere Technology Alliance Program

Klippa team

07-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Klippa wordt lid van Automation Anywhere Technology Alliance Program

Klippa, een bedrijf dat zich focust op geautomatiseerde documentverwerking, kondigt vandaag aan dat het zich heeft aangesloten bij het Automation Anywhere Technology Alliance Program. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor klanten om de productiviteit en weerbaarheid van het bedrijf te verhogen. Klippa krijgt hiermee toegang tot een groot netwerk van internationale klanten die het Automation Anywhere platform gebruiken om bedrijfsprocessen te automatiseren en de efficiëntie in de front- en back office te verhogen. Dit komt in een tijd waarin COVID-19 de digitalisering en automatisering in een ongekend tempo voortstuwt.

Bedrijven over de hele wereld zijn op zoek naar technologie om tijdens COVID-19 op afstand en efficiënter te kunnen werken. Dit leidt tot een grotere vraag naar Robotic Process Automation (RPA) Software die de productiviteit verhoogt en het handmatige, repetitieve arbeid verlicht. Klippa produceert gespecialiseerde bouwstenen voor RPA oplossingen door out-of-the-box machine learning-modellen voor documentverwerking, classificatie en data-extractie aan te bieden. Met deze plug-and-play bouwstenen geeft Klippa een voorsprong aan bedrijven door het automatiseren van zeer specifieke document-gerelateerde taken, zoals de verwerking van bonnen en facturen. Hierdoor gaan deze administratieve processen tot wel 70% sneller.

Yeelen Knegtering, CEO en oprichter van Klippa stelt: "We zijn erg trots om ons aan te sluiten bij het Automation Anywhere Technology Alliance Program. Het koppelen van onze data extractie software aan Automation Anywhere, een marktleider in RPA, helpt Klippa in haar ambitie om de grootste documentverwerker van Europa te worden".

“Klippa’s geautomatiseerde oplossingen voor documentmanagement helpen klanten reeds bij het versnellen van de verwerkingstijd. Door de kracht van intelligente automatisering te benutten kunnen klanten niet alleen productie verhogen, maar hebben ze ook meer tijd om zich op strategische projecten op een hoger niveau te focussen,” aldus Griffin Pickard, directeur van Automation Anywhere Technology Alliance Program. “Wij verwelkomen Klippa in onze alliance program en kijk uit naar de samenwerking om de zakelijke processen van klanten sneller dan ooit te maken met behulp van automatiseringsoplossingen.”

Terug naar nieuws overzicht