Witold Kepinski - 07 december 2020

BTG/TGG CEO Petra Claessen te gast in Dutch IT Channel Security Talkshow

Petra Claessen, CEO van BTG/TGG, was onlangs te gast in de Dutch IT Security Talkshow. Claessen sprak daar met Danny Frietman, Moderator van Dutch IT Channel, over actuele trends en ontwikkelingen in de Nederlandse ICT-markt en hoe de BTG daar een actuele bijdrage aanlevert.

BTG (branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers) en service organisatie TGG (Telegrootgebruik BV) bieden een B2B-platform voor leden en bedrijven die actief zijn bij de overheid, in het bedrijfsleven, de industrie en in andere toonaangevende branches. Samen zorgen zij voor innovaties en diensten waardoor het digitaal leiderschap en de intelligente connectiviteit van Nederland wordt versterk, ook op het gebied van cybersecurity.

IT-security staat vandaag de dag hoog op de agenda van elke IT-beslisser die zijn of haar data, processen en business koestert. Dutch IT-channel, Executive People en markt intelligentiebureau Smart Profile hebben door deze uitdagingen die IT-beslissers hebben recent het onderzoek over de actuele staat van IT Security in Nederland gepubliceerd.

Download het onderzoek op deze link. Doe er uw voordeel mee!

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Netgear banner liggend start week 14