Redactie - 07 december 2020

Salesforce wordt compatibel met public cloud via Hyperforce

Salesforce, speler op het gebied van CRM, heeft Salesforce Hyperforce aangekondigd. Dit is de vernieuwde platformarchitectuur van het bedrijf die is gebouwd om Salesforce Customer 360 - inclusief Salesforce Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud, Commerce Cloud, Industries - veilig en betrouwbaar te kunnen leveren in public cloud omgevingen.

Salesforce zegt hiermee bedrijven één enkele betrouwbare bron te geven om klantgegevens in systemen, apps en toestellen met elkaar te verbinden om hen te helpen verkopen, service te verlenen en handel te drijven, waar dan ook ter wereld. Elke dag versturen Salesforce-klanten gemiddeld 2,6 miljard marketingberichten, genereren ze 4 miljoen leads en loggen ze maar liefst 19,7 miljoen gesprekken met klantendiensten, terwijl Salesforce Einstein meer dan 80 miljard AI-voorspellingen maakt. Alleen al op Black Friday leverde Commerce Cloud dit jaar meer dan 10 miljoen bestellingen op.

Hyperforce is een vernieuwde architectuur van Salesforce, ontworpen om een meer schaalbaar platform te bieden om de groei en het succes van het wereldwijde klantenbestand van Salesforce te ondersteunen. Hyperforce stelt Salesforce-klanten in staat om hun Salesforce-apps en -services overal veilig te implementeren, terwijl ze tegelijkertijd van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de public cloud kunnen profiteren, zo beweert het tech bedrijf.