Thycotic is verkrijgbaar via Ingram Micro in Nederland

Frank Rakké, Team Lead Software Security bij Ingram Micro

03-12-2020 | door: Redactie

Thycotic is verkrijgbaar via Ingram Micro in Nederland

Ingram Micro kondigt aan dat Thycotic aan het portfolio is toegevoegd. Vanaf heden is Thycotic via Ingram Micro beschikbaar. Thycotic, een speler in IT-beveiliging, is de snelst groeiende leverancier van oplossingen voor Privileged Access Management die de meest waardevolle gegevens van een organisatie beschermen tegen cyberaanvallen en bedreigingen van binnenuit.

Het gehele portfolio van Thycotic is verkrijgbaar via Ingram Micro. Het portfolio bestaat uit de volgende producten: Privileged Access & Password Management, Endpoint Privilege & Application Control en Access Control & Authentication.

Thycotic stelt meer dan 10.000 organisaties over de hele wereld, van kleine bedrijven tot bedrijven uit de Fortune 500, in staat om Privileged Access te managen. Ze maken Privileged Access Management op ondernemingsniveau toegankelijk voor iedereen door de behoefte aan complexe beveiligingstools weg te nemen en prioriteit te geven aan productiviteit, flexibiliteit en controle. Daarbij geeft Thycotic bedrijven de tools om altijd een stap voor te blijven. Geen manual provisioning meer of omslachtig wachtwoordbeheer.

“De beperking van wachtwoordbeveiliging blijkt steeds vaker ten grondslag te liggen aan geslaagde hack pogingen. Daarom moet authenticatie en autorisatie anders en beter worden ingevuld”, aldus Frank Rakké (foto), Team Lead Software Security bij Ingram Micro. “Wij zijn dan ook verheugd de Europese samenwerking tussen Thycotic en Ingram Micro te kunnen aankondigen. Thycotic wordt, met hun Secret Server-oplossingen, erkend als visionair en marktleider op het gebied van Privileged Access Management. Zeker in deze tijden van structureel thuiswerken is dit een oplossing die wij als waardevolle toevoeging aan ons assortiment beschouwen. Thycotic en Ingram Micro zien deze nieuwe samenwerking beiden vol vertrouwen tegemoet.”

“Thycotic is verheugd met de aanstelling van Ingram Micro als distributeur voor de Thycotic oplossingen in de Benelux”, zegt Peter Geytenbeek Sr. Sales Manager Channels EMEA bij Thycotic. “Ingram Micro Benelux biedt toegang tot een breed scala aan partners variërend van VAR tot System Integrator dat ons, in combinatie met de toenemende focus en specialisering op security, helpt in de verdere uitbreiding van onze footprint in de markt.”

Terug naar nieuws overzicht
Security