Salesforce lanceert nieuwe toepassingen tijdens Dreamforce To You

Salesforce CEO Marc Benioff

03-12-2020 | door: Witold Kepinski

Salesforce lanceert nieuwe toepassingen tijdens Dreamforce To You

Salesforce CEO Marc Benioff (foto) en andere kopstukken van het cloud crm bedrijf hebben tijdens de virtuele editie van Dreamforce to You 2020 nieuwe aankondigingen gedaan zoals rnd het Salesforce Customer 360 Platform. Eerder maakte Salesforce bekend dat Salesforce en Slack een definitieve overeenkomst hebben getekend waarbij Salesforce Slack overneemt. De combinatie van Slack met Salesforce Customer 360 zal een transformatie inhouden voor klanten en de branche. De combinatie creëert het besturingssysteem voor de nieuwe manier van werken, waardoor bedrijven op unieke wijze kunnen groeien en succesvol zijn in de volledig digitale wereld.

Salesforce Hyperforce

Salesforce kondigt Hyperforce aan; een nieuwe versie van de platformarchitectuur van het bedrijf, gebouwd om veilig en betrouwbaar de volledige Salesforce Customer 360 te leveren op grote openbare clouds, inclusief Sales Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud, Commerce Cloud, Industries en meer.

Hyperforce is een compleet vernieuwde architectuur van Salesforce, ontworpen om een nog krachtiger en schaalbaar platform te leveren om de groei en het succes van Salesforce's wereldwijde klantenbestand te ondersteunen. Hyperforce stelt klanten van Salesforce in staat om vanaf elke locatie veilig toegang te krijgen tot elke Salesforce-app en -platform, terwijl de schaal en flexibiliteit van de openbare cloud wordt benut.

Salesforce Einstein Automate

Salesforce introduceert ook Einstein Automate - een end-to-end oplossing voor workflowautomatisering die mensen en bedrijven in staat stelt productiever te zijn. Organisaties schakelen over naar digitale klantervaringen en creëren meer data uit meer systemen dan ooit tevoren. Tijdrovende, alledaagse processen worden getransformeerd, van het verwerken van verzekeringsoffertes tot het verifiëren van gebruikersaccounts. Als gevolg hiervan schakelen organisaties steeds meer over op nieuwe workflow automatiseringstechnologie om werknemers te helpen productiever te zijn en optimaal werk te leveren. Einstein Automate levert automatiseringsmogelijkheden die zijn ontworpen voor elke bedrijfsfunctie en elke branche waarmee iedereen in een bedrijf intelligente workflows kan bouwen en data in elk systeem kan integreren door te klikken in plaats van te coderen.

Met Einstein Automate kunnen organisaties:

Alles automatiseren - met behulp van de nieuwe Flow Orchestrator, een low-code workflow-ontwikkelingstool waarmee gebruikers workflows kunnen samenstellen die werknemers tijd besparen door complexe, multi-user processen en goedkeuringen te automatiseren.

Alles integreren - inclusief ongelijksoortige apps en gegevens met de nieuwe MuleSoft Composer voor Salesforce, de snelste en gemakkelijkste no-code-oplossing om ongelijksoortige apps en gegevens met Salesforce te verbinden en een 360-gradenbeeld van de klant te ontwikkelen.

Elke branche transformeren – het gebruik van vooraf gebouwde oplossingen en middelen van Salesforce en partners op de AppExchange, 's werelds meest toonaangevende cloudmarktplaats voor bedrijven, en no-code-tools, vooraf gebouwde begeleide ervaringen en templates op de nieuw beschikbare OmniStudio.

Service Cloud Workforce Engagement: helpt contactcenters vandaag de dag om succesvol te zijn in een volledig digitale wereld waar je vanaf elke plek kunt werken.

Service Cloud Workforce Engagement

Salesforce introduceert ook Service Cloud Workforce Engagement, een nieuw product voor dynamische personeelsplanning om contactcenters te helpen de vraag naar klantenservice te voorspellen, om medewerkers op de juiste manier te ondersteunen en agenten op afstand in realtime te coachen om betrouwbare service-ervaringen te leveren.

Service Cloud Workforce Engagement helpt bedrijven uitzonderlijke service te leveren door de vraag naar klantenservice te voorspellen en de juiste medewerkers die de juiste vaardigheden bezitten op het juiste moment in te zetten. Met Service Cloud Workforce Engagement kunnen managers van een contactcenter:

De efficiëntie van de werkplek optimaliseren om aan de behoeften van de klant te voldoen met Intelligent Dynamic Forecasting, dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie (AI) om managers van een contactcenter te helpen voorspellen hoeveel verzoeken bij het contactcenter binnenkomen, via alle kanalen en regio's.

Veranderen van een kostenpost naar een post die winst oplevert met Omnichannel Capacity Planning, waarmee managers van een contactcenter de personeelsbehoeften op elk digitaal kanaal kunnen beheren - van telefoon, e-mail, webchat en sms tot sociale kanalen - en de juiste agenten op het juiste moment kunnen toewijzen op basis van de vaardigheden en beschikbaarheid van de agent.
De betrokkenheid van agenten verhogen, betere prestaties en hoogwaardige klantinteracties stimuleren met Personalized Agent Engagement, waarmee managers eenvoudig realtime coaching en on-demand training kunnen bieden vanaf elke locatie.

Bentley Motors: De toekomst van luxe mobiliteit opnieuw uitvinden met Salesforce

Salesforce kondigt aan dat Bentley Motors, een Brits luxe autobedrijf, Salesforce-cloudoplossingen gaat inzetten om zijn werknemers een 360-gradenbeeld van klanten te geven. Door de verkoop-, service- en marketingorganisaties van Bentley Motors met elkaar in contact te brengen om een persoonlijke, luxueuze ervaring te bieden aan klanten bij elke interactie.

Omdat autofabrikanten meer aandacht besteden aan directe klantbetrokkenheid, wat nog is versneld door de pandemie, hebben ze één enkele bron van waarheid nodig die klant- en voertuiggegevens verenigt. \

Bentley Motors heeft een reeks Salesforce-oplossingen ingebouwd om zijn werknemers dit 360-gradenbeeld te bieden en zo het volgende te kunnen leveren:

Excellente Service: het team van merkadviseurs van Bentley Motors zal Sales Cloud en Service Cloud gebruiken om alle potentiële en bestaande klanten te beheren op een enkel omnichannelplatform, en stelt klanten in staat Live Chat te gebruiken als een nieuwkanaal naar keuze voor realtime ondersteuning.

Gepersonaliseerde ervaringen: met behulp van Marketing Cloud kan Bentley Motors gepersonaliseerde ervaringen bieden via e-mail, sms en internet en aangepaste campagnes maken op basis van de interesses en geschiedenis van klanten, inclusief het delen van informatie over lanceringen van nieuwe auto's of het verwelkomen van een nieuwe klant in de Bentley Motors-community.

Verhoogde groei: door gebruik te maken van MuleSoft en Tableau kan Bentley Motors gegevens van honderden nieuwe en legacysystemen ontsluiten en koppelen om zijn retailers een 360-gradenbeeld van de klant te bieden. Door de voorkeuren van elke klant en eerdere betrokkenheid bij het merk te begrijpen, kunnen retailers zeer persoonlijke service leveren vanaf het moment dat een klant een Bentley Motors-showroom betreedt.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud