Henk Jan Gerzee stopt als Chief Digital & Innovation Officer bij Schiphol
03-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Henk Jan Gerzee stopt als Chief Digital & Innovation Officer bij Schiphol

Henk Jan Gerzee, Chief Digital & Innovation Officer bij Schiphol, gaat stoppen met zijn functie. Dit meldt hij op LinkedIn.

Gerzee: "Na drie fantastische jaren verlaat ik Royal Schiphol Group om me te richten op nieuwe uitdagingen buiten Schiphol. Het was een eer om te werken met een zeer getalenteerd team, waaronder Susanne Visscher-Biesheuvel, Tor Bøe-Lillegraven, Hassan Charaf, Wesley Bos, Rosanne van der Stam, Tim de Bie en Floor Blekxtoon en alle digitale & innovatie-rocksterren."

Gerzee was eerder werkzaam als Chief Digital Officer & CIO bij Dorel Juvenile. Daarvoor heeft hij verschillende managementfuncties gehad bij Elsevier en deed hij internationale ervaring op in de luchtvaartsector als manager bij KLM Royal Dutch Airlines. Als Chief Digital Officer werd Gerzee eind 2017 verantwoordelijk voor digitale strategie van Schiphol.

Gerzee meldt verder op LinkedIn: "Ik wens al mijn collega's in de luchtvaart het allerbeste om de wereld weer met elkaar te verbinden. Ik kijk uit naar een korte pauze voordat ik aan nieuwe avonturen begin en zal daarom beschikbaar zijn vanaf 1 april 2021."

Terug naar nieuws overzicht