Witold Kepinski - 02 december 2020

Peter van Herrewegen nieuwe directeur van HSO Nederland

Peter van Herrewegen nieuwe directeur van HSO Nederland image

Peter van Herrewegen start op 1 januari 2021 als directeur bij HSO Nederland. Hij volgt hiermee Jan Koedijk op die na 16 jaar terugtreedt uit de Nederlandse directie. De benoeming van Van Herrewegen past bij de verdere invulling van de strategie van HSO, die gericht is op het leveren van toegevoegde waarde met behulp van Microsoft technologie.

Peter J. ter Maaten, CEO van HSO: “We zijn heel blij met de komst van Peter van Herrewegen. Van Herrewegen heeft veel ervaring met het leiden van business transformaties in combinatie met technologie en brengt waardevolle kennis mee die ons helpt om nog relevanter te worden voor onze klanten.”

Peter van Herrewegen was jarenlang actief bij grote consultancybedrijven, hij werkte onder meer bij Accenture en tot voor kort bij EY als partner Technologie, Media en Telecom, verantwoordelijk voorde Benelux en Frankrijk. Hij heeft veel ervaring met het leiden van business transformaties en het samenbrengen van mensen, processen en technologie. Peter van Herrewegen: “HSO Nederland is een gezond bedrijf met betrokken medewerkers, gedegen industriekennis, een ondernemende cultuur en veel potentieel om klanten te helpen met technologie meer waarde te creëren. Ik ga met veel energie aan de slag!”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024