Clear Mind IT Consultancy in een nieuw jasje gestoken

Pepijn Lavrijssen, directeur van Clear Mind IT Consultancy

02-12-2020 | door: Redactie

Clear Mind IT Consultancy in een nieuw jasje gestoken

Breedband in Bedrijf gaat verder als Clear Mind IT Consultancy. Breedband in Bedrijf is een bekende naam in het noorden van Nederland. Afgelopen jaren zijn zij uitgegroeid van breedband- en glasvezelleverancier, tot onafhankelijke ICT-consultants. Daarnaast is het bedrijf ook één van de grootste partners van KPN. Breedband in Bedrijf heeft altijd flink geïnvesteerd in haar organisatie. In collega’s, klanten en samenwerkingspartners. Dit jaar is er opnieuw gekeken naar wie ze zijn en het resultaat is een nieuwe identiteit mét naamsverandering: Breedband in Bedrijf gaat verder als Clear Mind IT Consultancy.

Experience Excellence is de slogan. Want het onafhankelijke ICT-advies resulteert in aantoonbare meerwaarde voor organisaties. De focus ligt altijd op de optimale beleving van de eindgebruiker, die zij ondersteunen met hun betrokken aanpak en gerichte trainingen. Zo is de meerwaarde van innovatie het hoogst én realiseert Clear Mind IT Consultancy de optimale customer experience aldus Pepijn Lavrijssen (foto), oprichter Clear Mind IT Consultancy: “Voor iedere sector hebben wij specialisten in huis, die de innovatie van ICT voor onze klanten regisseren. Zo garanderen wij de perfecte implementatie, optimale beleving én de meest efficiënte werking van onze uitmuntende ICT-oplossingen. Want excellent werk leveren zit in ons DNA. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en onze blik is gericht op de toekomst. Dat noemen wij Experience Excellence!”

Naast Experience Excellence heeft Clear Mind IT Consultancy ook drie pijlers gelanceerd: focus on future, focus on feedback en focus on flexibility. En deze pijlers staan symbool voor de werkwijze. “Wij hebben onze focus op de toekomst. Denken vooruit én vooruitstrevend. We nemen onze klanten mee aan de hand van innovatie. En omdat we niet alleen bezig zijn met de toekomst van ICT, maar ook met die van uw organisatie, realiseren we samen oplossingen die meerwaarde bieden voor vandaag én morgen.” Pepijn vertelt verder: “Daarnaast zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze service en verhogen van de klanttevredenheid. Feedback is daarom fundamenteel voor Clear Mind IT Consultancy. Tot slot is flexibiliteit essentieel. Van onze mensen en dienstverlening, maar ook de schaalbaarheid van de oplossingen die we leveren. Het samenspel tussen deze kwaliteiten zorgt ervoor dat organisaties nog beter presteren. Zo zijn wij onze klanten optimaal van dienst.”

Terug naar nieuws overzicht