Fellowmind verstevigt positie in Zweden door overname DQC

Emiel-Putman

29-11-2020 | door: Witold Kepinski

Fellowmind verstevigt positie in Zweden door overname DQC

DQC, specialist in Microsoft Dynamics Modern Work technologie, is vandaag onderdeel geworden van Fellowmind. Met deze toevoeging versterkt Fellowmind haar leidende positie op het gebied van Microsoft Business Applications en de Digital Workplace in Europa. Het DQC-team bundelt in Zweden de krachten met Fellowmind’s andere dochterbedrijven Orango en Endeavor.

Emiel Putman (foto), CEO van Fellowmind: "We zien een toenemende vraag van klanten naar een meer geïntegreerde benadering van hun digitale transformatie. De overname van DQC biedt ons de mogelijkheid hun kennis van Digital Workplace-technologieën te delen en uit te breiden en tegelijkertijd onze positie op de Zweedse markt te versterken. Sinds de eerste kennismaking zijn we enthousiast over DQC. Het is een succesvol, dynamisch bedrijf met veel groeipotentie. We zijn onder de indruk van het succes van het DQC-team en zijn enthousiast over de overeenkomsten die we zien in de mensgerichte benadering."

"Sinds de eerste kennismaking met Fellowmind hebben we een sterk gevoel van gedeelde waarden en de wederzijdse visie om mensen centraal te stellen", legt Jonas Andersson, CEO van DQC uit. “De behoeften van onze klanten rond digitale transformatie worden steeds complexer. Door onderdeel uit te maken van Fellowmind kunnen wij onze klanten een veel breder scala aan diensten aanbieden op het gebied van data intelligence, bedrijfsapplicaties en cloud infrastructuur. Ik ben erg trots op het DQC-team en wat we tot nu toe samen hebben bereikt en ik kijk uit naar onze volgende stappen met Fellowmind."

Na de overname heeft Fellowmind 1.500 medewerkers in dienst, verspreid over meer dan 30 kantoren in zes Europese landen. Vanuit deze groep werken 350 ‘Fellows’ in zeven Zweedse steden. De overname maakt deel uit van de groeistrategie van Fellowmind in samenwerking met FSN Capital V*.

* FSN Capital GP V Limited handelt namens FSN Capital V L.P., FSN Capital V (B) L.P. en FSN Capital V Invest L.P.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software, ERP, CRM