Profource wint deel Rijksbrede Aanbesteding Financiële Adviesdiensten
26-11-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Profource wint deel Rijksbrede Aanbesteding Financiële Adviesdiensten

De winnaars van de Rijksbrede Aanbesteding Financiële Adviesdiensten 2020-2024 zijn bekend gemaakt. De aanbesteding gaat over drie percelen, met ieder vijf winnaars. Profource meldt een van de winnaars te zijn.

De Rijksoverheid heeft Profource wederom geselecteerd als preferred supplier voor financiële adviesdiensten. Profource schreef zich voor drie percelen succesvol in:

Perceel 1. Inhuur financiële adviesdiensten administratie en processen

Perceel 2. Inhuur financiële adviesdiensten beheer, beleid, planning en control

Perceel 3. Inhuur financiële adviesdiensten subsidieondersteuning

Door deze gunning is Profource één van de vijf voorkeursleveranciers voor deze drie percelen. De raamovereenkomst is van toepassing op alle ministeries en heeft een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. Jurgen Goedhart, directeur Finance & Control bij Profource en verantwoordelijk voor deze aanbesteding: ‘Wij zijn ontzettend trots en blij dat we deze aanbesteding hebben gewonnen! En dat we bij alle drie de percelen in de top drie staan, betekent dat de Rijksoverheid veel vertrouwen in ons heeft."

Al ruim tien jaar is Profource kennispartner van de Rijksoverheid op het gebied van finance en control. Dit betekent dat zij al een groot aantal impactvolle projecten binnen de Rijksoverheid hebben uitgevoerd. Zo hebben zij onder andere e-facturatie binnen verschillende ministeries geïmplementeerd en leiden zij teams binnen de Rijksoverheid op om optimaal gebruik te kunnen maken van Oracle en SAP applicaties. Daarnaast worden zij vaak ingezet om procesverbeteringen door te voeren en vullen daarbij op interim basis diverse finance en control functies in. Profource ziet deze gunning dan ook als een resultaat van goede samenwerking, hard werken en een innovatieve aanpak.

Consultants op het snijvlak van Finance en IT

Profource laat in deze aanbesteding vele concurrenten achter zich. Een belangrijke reden daarvoor is de unieke combinatie van finance en IT die hun consultants bieden. Zij combineren een brede ervaring met de financiële processen binnen de Rijksoverheid en diepgaande kennis van de ERP systemen Oracle en SAP. Profource investeert dan ook veel in hun consultants met een uniek traineeship en onbeperkte training- en opleidingsmogelijkheden. Daarom kiest de Rijksoverheid ervoor om ook de aankomende jaren weer gebruik te maken van dé Profource consultants.

Profource is één van de belangrijkste implementatiepartners van Oracle in de Benelux. Voor specialisatie in SAP werkt Profource samen met haar dochterorganisatie Finalise.

Terug naar nieuws overzicht