Lumen en Zoom combineren technologie en communicatieplatforms

27-11-2020 | door: Witold Kepinski

Lumen en Zoom combineren technologie en communicatieplatforms

In een tijd waarin we digitaal dichter bij elkaar komen dan ooit terwijl we fysiek afstand moeten houden, brengen Lumen Technologies en Zoom hun technologie en communicatie-expertise samen om bedrijven te helpen essentiële gesprekken gaande te houden. De partijen breiden de samenwerking uit en Zoom wordt voortaan aan klanten geleverd via Lumen.

Het Zoom delivered by Lumen biedt een verbeterde ervaring om over de hele wereld snel en veilig samen te werken, aldus de twee bedrijven. Het Lumen-platform wordt gecombineerd met de hoge kwaliteit van Zoom's samenwerkingsoplossingen. "Toen de wereld overging op virtuele vergaderingen, ging Zoom over op het glasvezelnetwerk van Lumen om het toonaangevende videocommunicatieplatform aan te sturen”, zegt Shaun Andrews, Chief Marketing Officer van Lumen. "We zijn enthousiast over het combineren van onze platforms en hiermee Zoom delivered by Lumen te creëren. Samen helpen we gezinnen, bedrijven, scholen en ziekenhuizen om veilig verbonden te blijven met de wereld en te floreren in de 4e Industriële Revolutie."

Zoom delivered by Lumen combineert de ingebouwde netwerkbeveiligingsmogelijkheden van Lumen met de beveiligingsfuncties van Zoom. Op deze manier worden bedrijven die gebruikmaken van de gecombineerde diensten proactief beschermd.

"Lumen is een belangrijke partner voor Zoom. In de afgelopen maanden hielpen we bedrijven om zich te verbinden en om te groeien", aldus Ryan Azus, Chief Revenue Officer bij Zoom. "Met een brede marktpositie en diepgaande expertise op het gebied van netwerken en Unified Communications & Collaborations is Zoom delivered by Lumen klaar om onze wederzijdse klanten een optimale ervaring te bieden.”

Zoom delivered by Lumen zal de komende maanden nieuwe servicefuncties en -verbeteringen uitrollen, waaronder Zoom Phone en Lumen Cloud Connect voor Zoom.

Terug naar nieuws overzicht