Tech Data wordt distributeur van Google Glass Enterprise Edition 2

26-11-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Tech Data wordt distributeur van Google Glass Enterprise Edition 2

Tech Data maakt bekend te zijn aangesteld als officiële distributiepartner voor Glass Enterprise Edition 2 in Europa. Dankzij deze overeenkomst hebben partners van Tech Data in de hele regio de beschikking over de Glass Enterprise Edition 2 wearable om oplossingen te ontwikkelen. 

Glass Enterprise Edition 2 is ontwikkeld ter verbetering van de productiviteit en communicatie van praktijkgericht eerstelijnspersoneel in verschillende branches, waaronder retail, productie, gezondheidszorg, externe diensten en logistiek. De wearable is ontworpen door Google en biedt overzichtelijke, spraakgestuurde assistentie. Het apparaat is geschikt om de hele werkdag te worden gedragen en maakt tweewegcommunicatie, just-in-time training en probleemoplossing mogelijk dankzij de ‘zie wat ik zie’-functionaliteit.

Glass werkt met verschillende softwareoplossingen die worden gekozen op basis van het gebruiksscenario. Met zijn uitgebreide softwareportfolio en Software Store-platform voor levering, licentiëring en verlenging helpt Tech Data partners om maatoplossingen te ontwikkelen die zijn toegespitst op de specifieke behoeften van hun eindklanten.

Luc van Huystee, Vice-President Mobility and Consumer Electronics Solutions voor Europa bij Tech Data, vertelde het volgende: “Glass Enterprise Edition 2 is een baanbrekend product waarmee praktijkgerichte professionals tijdens hun werk in realtime kunnen communiceren, samenwerken en leren. We zijn erg enthousiast over deze uitbreiding op onze portfolio wearables en helpen Google graag met de lancering van dit product in de Europese sectoren voor IT en telecommunicatie. We verheugen ons op de nieuwe en nuttige oplossingen die onze partners hiermee voor hun eindklanten kunnen ontwikkelen.”

Terug naar nieuws overzicht