Redactie - 25 november 2020

Sierra Wireless en Westbase.io zetten stappen naar 5G met de nieuwe Airlink MG90 5G

Sierra Wireless, een leider in IoT oplossingen, heeft onlangs de Airlink MG90 5G aangekondigd - ‘s werelds eerste multi-netwerk 5G router voor voertuigen. Deze router is beschikbaar via hun toonaangevende distributiepartner in Europa: Westbase.io. De lancering van de Airlink MG90 5G is een grote stap naar een 5G-toekomst, en daarmee een aanzienlijke kans voor onze partners om het gesprek aan te gaan met hun klanten en prospects over 5G.

De toekomst van 5G IoT komt steeds dichterbij. Sierra Wireless en Westbase.io zijn er voor hun partners om ze in de transitie te begeleiden. De combinatie van onze expertise met mobiele netwerken en de nieuwe Airlink MG90 5G stelt bedrijven in staat om volledig gebruik te maken van de extreme datasnelheden, ultra-betrouwbaarheid en grotere veiligheid die 5G te bieden heeft. Voor onze partners opent de lancering de deur naar een gesprek over 5G met hun eindgebruikers en de kans om samen met klanten voorbereidingen te treffen voor de toekomst.

5G levert niet alleen ongelooflijke snelheden en latency, Het zal bijdragen aan de vormgeving van netwerken in de toekomst De Airlink MG90 5g biedt als beste in zijn klasse gebruikservaring, prestatie en betrouwbaarheid en is specifiek gebouwd om in voertuigen kritieke applicaties te ondersteunen; ideaal voor gebruik in hulpverleningsvoertuigen- het ontgrendelt de potentie van 5G om veel levensreddende applicaties met elkaar te verbinden, terwijl je in beweging bent.

Tom Mueller, Vice President, Product, Enterprise voor Sierra Wireless zei hierover: ‘Onze klanten zijn verheugd over de nieuwe mogelijkheden die 5G te bieden heeft, en Sierra Wireless wil die markt graag ondersteunen met haar volledige en uitgebreide productportfolio. Met de Airlink MG90 5G levert Sierra Wireless de eerste speciaal gebouwde 5G router om de uitdagingen van rijdende voertuigen aan te gaan, met gepatenteerde technologie om altijd en overal maximale prestatie en dekking te garanderen. De MG90 5G tackled zwaarste uitdagingen waar 5G er het meest toe doet, het maakt high-definition applicaties mogelijk zoals triage op afstand voor paramedici, live video streaming voor politie en verbeterde Wifi-diensten voor de transportsector - dit alles terwijl er naadloos van netwerk naar netwerk geswitched wordt als voertuigen bewegen.

Beschikbaar via de toonaangevende Europese Sierra Wireless distributeur, Westbase.io, helpt de Airlink MG90 5G organisaties om in een scala aan connectiviteits behoeftes te voorzien en een naadloze 5G ervaring aan te bieden zonder onderbrekingen, zelfs voor de meest veeleisende applicaties.

‘We zijn enthousiast over de MG90 5G van Sierra Wireless, en wat dit betekent voor onze industrie’ zei Julian Sinnige, Benelux Country Manager voor Westbase.io, ‘4G LTE vervult nog steeds een belangrijke rol voor organisaties, maar om nu een 5G router in ons portfolio te verwelkomen is een gigantische stap vooruit en een duidelijke indicatie dat onze partners zich voor zouden moeten bereiden op de volgende stap in het netwerken. We kijken er naar uit om onze partners, en hun eindgebruikers, te begeleiden op deze reis’.

5G Workshops met Westbase.io

Om onze partners bij te staan in de significante mogelijkheden die 5G brengt, en het pad van 4G LTE naar 5G beter te begrijpen, biedt Westbase.io gerichte 5G workshops aan. Aangevuld met een scala aan oplossingen en ondersteuning, kunnen de workshops gepersonaliseerd worden om onze partners volledig te voorzien in hun behoeftes en doelen. Om hier meer informatie over te krijgen kun je een vraag indienen via onze gerichte Sierra Wireless landingspagina.

Westbase.io is de meest ervaren mobiele netwerk en IoT distributeur in Europa, met meer dan 30 jaar ervaring in ondersteuning van haar partners. Bekend om het leveren van de hoogste kwaliteit oplossingen, toonaangevende service en expertise is Westbase.io de  Europese Sierra Wireless Airlink distributeur. Westbase.io operereert vanuit kantoren en magazijnen in het Verenigd Koninkrijk en vanuit Hilversum in Nederland.

Door: Westbase