Ivanti introduceert automatisering tussen service management en SecOps

25-11-2020 | door: Redactie

Ivanti introduceert automatisering tussen service management en SecOps

Ivanti, het bedrijf dat IT en Security Operations automatiseert voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge,kondigt verbeterde mogelijkheden aan voor zijn Enterprise Service Management (ESM)-portfolio, inclusief Ivanti Neurons™ voor Spend Intelligence en geïntegreerde automatisering met SecOps op het Ivanti Neurons hyper-automation platform. Ivanti® ESM-oplossingen versnellen het zelfherstellende en zelfbeveiligende vermogen van apparaten, terwijl ze altijd en overal op maat gemaakte en gepersonaliseerde service- en asset management-ervaringen bieden.

"IT- en beveiligingsteams hebben meer flexibiliteit en schaalbaarheid nodig naarmate ze snel moeten schakelen om het huidige externe en hybride werkende personeel te kunnen beheren en te ondersteunen", aldus Simon Geddes, senior directeur productbeheer bij Ivanti. "Door geïntegreerde automatisering te leveren, zorgt Ivanti voor een probleemloze ervaring tussen service management en SecOps."

Ivanti Service Manager levert proactieve, voorspellende en gepersonaliseerde service-ervaringen voor IT en andere bedrijfstakken, waaronder HR en facilitair beheer. In combinatie met Ivanti Neurons voor Spend Intelligence en automatisering voor SecOps, biedt de oplossing direct inzicht in de software- en applicatie-uitgaven van een organisatie en optimaliseert het de houding ten aanzien van beveiliging. Het leiderschap van Ivanti in de IT-servicemanagementmarkt (ITSM) is aangetoond doordat Ivanti is gepositioneerd als leider in het 2020 Gartner Magic Quadrant for IT Service Management Tools1. Ivanti Service Manager ontving ook de hoogste score in de ‘2020 Gartner Critical Capabilities for IT Service Management Tools2 Intermediate-Maturity I&O Use Case’ en was de enige leverancier die in drie van de vier hoogste use cases werd vermeld.

Nieuwe mogelijkheden in het Ivanti ESM-portfolio zijn onder meer:

Ivanti Neurons voor Spend Intelligence. Ivanti Asset Manager biedt in combinatie met Ivanti Neurons voor Spend Intelligence inzicht in het softwarelandschap en de applicatie-uitgaven van een organisatie voor on-premise, cloud- en edge-omgevingen en biedt een gedetailleerde analyse van gebruik, licentietypen, aankopen, abonnementen, verlengingen en instances - binnen enkele minuten - voor het effectief volgen van gebruik en uitgavenbeheer.
Automatiseringen voor SecOps. Met nieuwe automatiseringen en integratie verbetert deze oplossing governance en naleving, het beheer van beveiligingsincidenten en de houding en het reactievermogen van een organisatie ten aanzien van beveiliging.

De automatiseringen voor SecOps en Ivanti Neurons voor Spend Intelligence zijn nu beschikbaar. Om de IT-resultaten verder te verbeteren, kunnen deze oplossingen worden gebruikt met het Ivanti Neurons-platform, dat hyper-automation bots bevat om apparaten zelfherstellend en zelfbeveiligend te maken en proactieve ondersteuning te bieden voor een betere gebruikerservaring.

Terug naar nieuws overzicht