Proact wint partner award van Dell Technologies

23-11-2020 | door: Redactie

Proact wint partner award van Dell Technologies

Proact heeft de Dell Technologies Channel Services Delivery Excellence Award voor 2020 ontvangen. De onderscheiding erkent Proact voor uitstekende leveringsprestaties, samen met een sterke toewijding aan klanten en Dell Technologies.

Proact heeft een langdurige samenwerking met Dell Technologies, waaronder het behalen van de hoogste (Titanium) partnerschapsstatus voor server- en opslagcompetenties in Europese markten.

“We zijn natuurlijk erg trots op deze erkenning van Dell Technologies, die getuigt van onze succesvolle samenwerking. Nu kijken we uit naar de volgende fase in onze samenwerking en gaan we samen toekomstige uitdagingen aan. Het doel is, zoals altijd, om waarde toe te voegen aan onze klanten ”, zegt Lena Eskilsson, Managing Director, Proact IT Zweden.

Proact en Dell Technologies streven voortdurend naar nieuwe manieren om voort te bouwen op hun vruchtbare zakenrelaties. Een initiatief van het afgelopen jaar betreft hypergeconvergeerde infrastructuur. Op dit gebied heeft Proact onlangs nieuwe certificeringen toegevoegd om de eerste Dell Technologies-partner in de Scandinavische regio te worden met een compleet oplossingsaanbod op basis van de Dell Technologies VxRail-productfamilie.

“Proact heeft als partner een grote inzet getoond voor ons en onze gezamenlijke klanten. Daarom is het vanzelfsprekend om hun uitmuntende levering met deze onderscheiding te erkennen. Proact biedt brede expertise op het gebied van datamanagement voor datacenter- en cloudomgevingen in het algemeen, met een bijzondere focus op onze technologie. Deze combinatie wordt zeer gewaardeerd door klanten ”, zegt Jakob Ödman, Senior Channel Manager, Dell Technologies Zweden.

Terug naar nieuws overzicht