Witold Kepinski - 23 november 2020

AZ en hallo, verlengen sponsorovereenkomst

AZ en hallo, verlengen sponsorovereenkomst image

AZ en zakelijke ICT-aanbieder hallo, maken vandaag de verlenging en versterking van de AZ ‘Partner in Business’ sponsorovereenkomst bekend. hallo, is sinds de zomer 2019 verbonden aan de Alkmaarse club, en verlengt deze samenwerking tot 2023. Naast Partner in Business heeft hallo, nu ook een eigen ondernemerslounge ingericht in het AFAS stadion.

Vanuit de ondernemerslounge zullen verscheidene evenementen, zowel fysiek als virtueel, georganiseerd worden voor MKB ondernemers uit heel Nederland. Met als centraal thema ‘digitaal ondernemen’ wordt op 24 november 2020 het eerste evenement georganiseerd met als onderwerp “Waarom zou ík gehackt worden?”.

Michael Koster, commercieel directeur AZ: “Met hallo, hebben we vorig jaar een ambitieus en innovatief bedrijf dat landelijk opereert aan ons verbonden. hallo, heeft net als AZ enorme groeiambities. Het is mooi dat de handtekeningen zijn gezet onder de upgrading en de verlenging van deze samenwerking, samen gaan we bouwen aan een mooie toekomst.”

Barry Wissink, directeur van hallo, vult aan: ”Wij dragen AZ een warm hart toe en zijn verheugd om juist ook in deze bijzondere periode onze samenwerking te verlengen en uit te breiden. Wij zijn trots om AZ in een snel veranderende digitale wereld met onze ICT dienstverlening te mogen blijven ondersteunen. Vanuit onze ondernemerslounge kunnen we MKB ondernemers laten genieten van mooie voetbalwedstrijden in combinatie met interessante sessies rondom digitaal ondernemen, een win-win combinatie.”