Equinix ontvangt DPP Committed to Sustainability-keurmerk
22-11-2020
Deel dit artikel:

Equinix ontvangt DPP Committed to Sustainability-keurmerk

Equinix ontvangt het Committed to Sustainability-keurmerk van de Digital Production Partnership (DPP). Dit keurmerk is onderdeel van het Committed to Sustainability-programma van de DPP. Op basis daarvan worden bedrijven uit de digitale media-sector beoordeeld op hun duurzaamheidsintiatieven.

Het programma erkent de inzet van bedrijven voor het verbeteren van ecologische duurzaamheid in de bedrijfsvoering. Equinix scoorde de hoogste haalbare score (5/5) op zijn eerste deelname aan het DPP's Committed to Sustainability-onderzoek. Gemiddeld krijgen de deelnemende bedrijven een score van twee uit vijf.

Jennifer Ruch, Director of Sustainability & ESG bij Equinix: “Bij Equinix geloven we dat we de verantwoordelijkheid hebben om onze gezamenlijke toekomst te beschermen. Daarom zoeken we voortdurend naar mogelijkheden met gelijkgestemde partijen om onze wereldwijde duurzaamheidsdoelen te bereiken op het gebied van energie, hernieuwbare energie, design en operationele innovatie. Het behalen van het Committed to Sustainability-keurmerk van de DPP is een resultaat van deze inspanningen. Onze datacenters helpen bedrijven overal ter wereld om hun eigen duurzaamheidsdoelen te realiseren."

Terug naar nieuws overzicht