Witold Kepinski - 16 november 2020

FourICT is overgenomen door Caesar Groep

FourICT is overgenomen door Caesar Groep image

FourICT en de Caesar Groep zijn op 1 november jongstleden overeengekomen in de toekomst de handen ineen te slaan. Dit wordt bekrachtigd door de overname voor een onbekend bedrag van FourICT door de Caesar Groep. Met deze overname verrijkt de Caesar Groep haar kennis op het gebied van BPM oplossingen en haar klantenbestand, zo melden betrokken partijen.

De dienstverlening wordt verrijkt door de kennis en ervaring die de professionals van FourICT meenemen op het gebied van Proces Management en Analyse, AuraQuantic en .NET Development. Door de combinatie van klanten ontstaat een sterke positie binnen de markt voor de BPM dienstverlening, die zich niet alleen beperkt tot de Nederlandse markt. “Met de overname vergroten we onze kennis en kunde en kunnen we versnellen met de implementatie van onze technologische visie op het gebied van BPM kennis en oplossingen”, zegt Patrick Severijns namens de taskforce technologie van de Caesar Groep.

“Hiermee zijn we in staat om onze bestaande en nieuwe klanten professionele dienstverlening te kunnen bieden en te kunnen blijven uitdagen gebruik makend van BPM oplossingen binnen de digitale transformatie”, vult Luc Spaas (COO Caesar Groep) aan. ”Door deze overname zijn we overtuigd dat de positie van de Caesar Groep binnen de markt voor BPM dienstverlening verder wordt versterkt”.

Bovenstaande wordt onderschreven door Richard van Leeuwe en Henk van Ewijk, de founders van FourICT, die zelf mee zullen bouwen aan de verdere ontwikkeling van de BPM dienstverlening. De komende jaren zullen ze dat blijven doen vanuit FourICT als “proud member of the Caesar Groep”. “De overname is begeleid door Carl Bahnmüller van Stepstone Corporate Finance+. Zonder zijn verbindend vermogen zou deze deal niet tot stand gekomen zijn. Het Stepstone Corporate Finance+ team onderscheidt zich door de sterke combinatie van M&A en Industry experts.” aldus Hans van der Kooij (oprichter van de Caesar Groep)

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024