Redactie - 06 november 2020

Tollring versterkt zijn API's voor krachtige zakelijke data-integratie

Tollring heeft zijn API-framework verder ontwikkeld om de integratie van zijn volledige portfolio van iCall Suite call analytics en call recording producten met bredere zakelijke toepassingen en ecosystemen te versterken.

Twee recente API-ontwikkelingen maken integratie met CRM-systemen en Microsoft's Power BI-datavisualisatietool mogelijk. De nieuwe CRM-connector maakt het mogelijk om iCall Suite gespreksopnames te openen en te koppelen aan een contactrecord in tal van CRM's, waaronder Salesforce, Hubspot, Zoho, Zendesk en nog veel meer. De integratie met Power BI vergemakkelijkt de verzameling van gegevens in meerdere bedrijfssystemen, waardoor gebruikers de iCall Suite oproep rapportagestatistieken in bestaande bedrijfs dashboards kunnen plaatsen naast gegevens van andere belangrijke systemen.

Tony Martino, CEO van Tollring, zegt: "API's zijn van essentieel belang voor het leveren van een uitstekende klantenservice door bedrijven meer toegang te geven tot hun klantinteractie-analyse. Onze volledige reeks API's maakt het mogelijk om belangrijke gegevens te halen uit de gespreksanalyse, de opname van gesprekken en zelfs uit het perspectief van het fraudemanagement. Dit betekent dat eindklanten, resellers en serviceproviders meer flexibiliteit hebben in de manier waarop ze iCall Suite gebruiken en hoe ze er waarde uit halen.

Tony voegt hieraan toe: "Voor onze serviceprovider-partners maken onze API's het hen gemakkelijk en eenvoudig om klanten te bereiken met iCall Suite via hun eigen provisioneringsportalen. Klanten kunnen ook gebruik maken van de single sign-on mogelijkheden van Tollring om de toegang tot iCall Suite naadloos te laten verlopen.

"Eenvoudig gezegd zijn API's een cruciaal onderdeel van ons aanbod geworden en blijven ze een aandachtspunt voor ons. We zijn blij met deze nieuwe ontwikkeling, die eindgebruikers en partners veel meer flexibiliteit biedt in de manier waarop ze de inzichten van iCall Suite kunnen gebruiken en consumeren.

De API's van Tollring blijven zich ontwikkelen in lijn met de productontwikkeling om de propositie voor eindklanten, resellers en serviceproviders te versterken.