Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-11-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Round Table belicht Cloud Connectivity & Networking Trends

Dutch IT Channel moderator Danny Frietman leidde onlangs een virtuele Round Table Talkshow over het belang van goede interconnectiviteit tussen bedrijven en cloud- en IT-serviceproviders. Gasten in deze virtuele Round Table zijn Martijn Kooiman (country sales director Equinix), Harald de Wilde (country lead enterprise networking Cisco), Albert Lentink (enterprise architect Telindus) en Witold Kepinski (editor in chief en director content Dutch IT Channel). Zij bespreken onder andere de noodzaak van moderne infrastructuur voor thuiswerkers en de digital workplace.

Voor een hoog beschikbare connectiviteit zijn krachtige en innovatieve netwerk toepassingen nodig die zorgen voor voldoende capaciteit voor de alsmaar snel groeiende hoeveelheden data. Zeker nu er meer thuiswerkers zijn, zo blijkt tijdens de virtuele Round Table discussie.

De virtuele Round Table werd mogelijk gemaakt in samenwerking met Equinix, dat bedrijven en overheden rechtsreeks verbindt met hun klanten en partners in datacenters. Equinix biedt hierbij de grootste keuze in netwerken en connectiviteit.

Terug naar video overzicht