Deltics levert HPE Aruba toepassing voor Isala ziekenhuis

Deltics levert HPE Aruba toepassing voor Isala ziekenhuis

03-11-2020 | door: Witold Kepinski

Deltics levert HPE Aruba toepassing voor Isala ziekenhuis

Deltics heeft een HPE Aruba toepassing voor het Isala ziekenhuis geleverd. Reden is het Network Access Control toepassing van Aruba ClearPass.

Hoe veelzijdigheid, integreerbaarheid en uitstekende service de doorslag gaven voor een innovatief ziekenhuis dat zijn volledige netwerk wil voorbereiden op de toekomst. Wanneer een topklinisch ziekenhuis zoals Isala in Zwolle een nieuw netwerk zoekt, dan gaat het over meer dan het vervangen van oude switches en accesspoints. Het netwerk van zo’n ziekenhuis is kritisch en storingen of downtime hebben meteen een enorme impact. Op alle processen, maar ook op de zorg zelf. En dus ook op de patiënt.

In een ziekenhuis zijn er steeds meer apparaten en devices die verbonden zijn met het netwerk. En ook heel wat gebruikers met heel uiteenlopende rechten: van patiënten en bezoekers tot administratief medewerkers. Daarvoor is goede Network Access Control nodig.

“Aruba ClearPass is gewoon de beste network access control die er is”, verklaart Rob Bultman, commercieel directeur bij Deltics. Bultman volgde bij Deltics het project op vanaf de start. “Door ClearPass kent het netwerk van Isala nu rechten en toegang toe aan devices, apparatuur en gebruikers op basis van rollen. Afwijkend gedrag wordt meteen opgemerkt en toegang wordt in die gevallen beperkt of geweigerd.”

Terug naar nieuws overzicht
Security