Witold Kepinski - 02 november 2020

Palo Alto Networks en PwC bundelen krachten rond cybersecurity

Palo Alto Networks en PwC bundelen krachten rond cybersecurity image

Palo Alto Networks, speler op het gebied van cybersecurity, en PwC hebben een uitgebreide samenwerking aangekondigd om Managed Detection and Response (MDR) -diensten te leveren aan gezamenlijke klanten.

Het aanbod combineert MDR-services geleverd door PwC - Managed Cyber Defense - en Cortex XDR™ door Palo Alto Networks. Samen kunnen klanten profiteren van een ultramoderne service voor het opsporen van bedreigingen, bescherming, detectie en respons, overal ter wereld.

De Managed Cyber Defense-service combineert de kracht van PwC's wereldwijde dreigingsinformatie, duizenden uren expertise op het gebied van respons op incidenten en adviesdiensten met Cortex XDR, het eerste volledig geïntegreerde detectie- en responsplatform in de branche, om een uniek niveau van bescherming te bieden met ongeëvenaarde zichtbaarheid en detectiemogelijkheden. Het resultaat is dat beveiligingsteams de duur dat een cyberaanvaller in je netwerk zit, aanzienlijk kunnen verkorten, tot minuten, en de dagelijkse werkbelasting voor beveiligingsactiviteiten met wel 90% kunnen verminderen, waardoor organisaties een volwassen beveiligingshouding krijgen.